Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ga eens mee naar B&W

Het bestuur van VNO-NCW Zeeland bezoekt eens per jaar vrijwel alle colleges van B&W om met de gemeentebestuurders de lobbyagenda en de wensen vanuit onze leden te bespreken. Steeds vaker nemen wij leden uit desbetreffende gemeenten mee om nog beter beslagen ten ijs te komen.

Zeeland kent dertien gemeenten die worden bezocht door de bestuursleden van VNO-NCW Zeeland. Onlangs brachten we een bezoek aan het college van B&W Middelburg. Tijdens het gesprek kwam de Zeeuwse arbeidsmarkt aan de orde, maar ook onderwerpen als infrastructuur en ruimtelijke ordening. Zo steunt Middelburg de lobby voor een betere Deltaweg en vroegen we de investering in de N57 te ondersteunen – bekend als de ‘dammenroute’ naar Zuid-Holland. De directie van twee grote bedrijven uit Middelburg waren bij het gesprek aanwezig.

Wil je ook eens mee naar B&W? Laat het ons weten!

Door de aanwezigheid van lokale ondernemers tijdens onze bezoeken kunnen we meer impact maken, mede door de kennis van de gemeentelijke situatie van de leden. Daarom zoeken we altijd naar leden die ook eens willen aansluiten. Stuur bij interesse een mail aan Cees Pille, regiomanager VNO-NCW Zeeland, E. pille@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Lees ook:
Neldes Hovestad: Dit heeft VNO-NCW Zeeland bereikt in 2019 >
VNO-NCW Zeland levert input nieuwe coalitie >
Zeeuwse economie onderwerp van gesprek >
Zeeland moet zich beter verkopen >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement