Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Innovatie en ondernemerschap

Brabant en Zeeland vormen de innovatieve motor van de Nederlandse economie. Om deze positie te behouden, moeten bedrijven snel en adequaat kunnen inspelen op veranderingen. Innovatie en ondernemerschap vormen daarom een belangrijke pijler voor onze vereniging. Voor een sterke economie en voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, zoals het omgaan met de energie- transitie, digitalisering, personeel en cybersecurity.

Wat wij willen >>

Innovatie vraagt om een vertaalslag van denken naar doen. De Academy van VNO-NCW Brabant Zeeland is een platform om deze vertaalslag te maken: van vernieuwende ideeën komen onze leden tot concrete projecten, in de vorm van bijvoorbeeld experimenten of ‘best practices’.

Lees hier meer over onze Academy >>

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met Jan van Mourik, manager belangenbehartiging
mourik@vnoncwbrabantzeeland.nl | 06 – 25 05 15 09

 

 

OndernemersPlus

OndernemersPlus

In nauwe samenwerking met onze leden ontwikkelden wij de OndernemersPlus. Hierop zie je in één oogopslag voor welke uitdagingen het bedrijfsleven in Brabant en Zeeland staat. Deze thema's en onderwerpen vormen de leidraad in onze lobby en belangenbehartiging én de Academy van VNO-NCW Brabant Zeeland. Dit is waar wij aan werken om bij te dragen aan een optimaal ondernemersklimaat.

Ontdek de OndernemersPlus

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement