Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Zeeland moet zich beter verkopen

Zeeland moet zich beter verkopen: dat was de centrale boodschap in de speech van voorzitter Neldes Hovestad tijdens de nieuwjaarsreceptie van VNO-NCW Zeeland. Hij sprak ondernemers en bestuurders aan op hun verantwoordelijkheid. Keynote speaker van de avond was de van oorsprong Zeeuwse Audrey van Ham, CEO van Christine le Duc.

Op 8 januari jl. ontmoetten leden van VNO-NCW Zeeland en bestuurders elkaar in het Scheldetheater in Terneuzen. Ook de Commissaris van de Koning, Hal Polman, burgemeester Jan Lonink en gedeputeerde Jo-Annes de Bat waren aanwezig. De nieuwjaarsbijeenkomst is een belangrijk netwerkmoment in Zeeland. Directies van grote bedrijven als Dow, Verbrugge, Sagro en Zeeland Refinery waren ook dit jaar weer aanwezig.

Boodschap
Voorzitter Neldes Hovestad opende de bijeenkomst met zijn nieuwjaarsspeech. Hij had drie boodschappen voor Zeeland. De eerste boodschap was dat  het economisch erg goed gaat in het Zeeuwse bedrijfsleven, het tij zit mee. We moeten kansen verzilveren, nu we de economische wind in de rug hebben, noemde hij als tweede boodschap. Tenslotte gaf hij aan dat we Zeeland als sterk merk moeten neerzetten. Hovestad vindt dit een taak van elke ondernemer in Zeeland. Zeeland is koploper als het gaat om gezondheid, inkomen, onderwijs, veiligheid en milieu. Het is gewoon de beste regio om te wonen en werken. Het gaat volgens hem niet alleen om gelijk hebben, maar vooral om gelijk krijgen. In Zeeland gebeurt het! Kom hier naartoe om te werken en te ondernemen.

Nieuwjaarstoespraak Neldes Hovestad

Ontwikkeling Christine le Duc
Keynote speaker van de avond was Audrey van Ham, de kersverse CEO van het erotische merk Christine le Duc. Audrey is Zeeuwse van oorsprong en maakte carrière bij andere modemerken en postorderbedrijven. Christine le Duc werd vijftig jaar geleden in Amsterdam opgericht en heeft de stap gemaakt van een ‘stiekem winkeltje’ tot een landelijk bekend bedrijf en merk met een exclusieve marktbenadering. Het bedrijf werkt samen met grote modemerken, heeft een eigen label en is nu zelfs te vinden bij grote resellers als Bol.com, Wehkamp en Amazon.com. Eerder op de middag gaf Audrey een uitgebreid interview aan Omroep Zeeland in haar oude woonplaats Hulst. Na de presentatie van Audrey genoten de deelnemers van een walking dinner geserveerd door de Mauritshof uit IJzendijke.


Ze staat met beide voeten op de grond en houdt het budget scherp in de gaten. Zeeuwse eigenschappen die ze naar eigen zeggen niet is vergeten nu ze de topvrouw is van het vijftigjarige seksbedrijf Christine le Duc. Interview Audrey van Ham, CEO Christine le Duc,

08.01.19 PZC: Zeeland moet zich beter verkopen als provincie waar het goed werken en wonen is
08.01.19 Omroep Zeeland: Zeeland moet uitdragen dat het een ijzersterke regio is 

(Foto header: Omroep Zeeland)

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement