Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Communities

 

Bij welke community sluit jij aan?

Als vereniging vinden we het erg belangrijk  onze leden te faciliteren in kennisdeling, ontmoeting en inspiratie. Daarom hebben we de afgelopen jaren geïnvesteerd in een aantal ontmoetingsplekken: onze communities. In deze communities komen doelgroepen samen die met elkaar kunnen sparren over uiteenlopende thema’s. Dankzij ons diverse netwerk kom je binnen de communities in aanraking met jouw doelgroep vanuit verschillende sectoren. Dat maakt deelname aan een community extra interessant!

Of je nu een familiebedrijf, BRZO- of Risicorelevant bedrijf bent of juist een HR-manager of Topvrouw van een grotere organisatie, je bent bij onze vereniging van harte welkom om aan te sluiten bij de community die past bij jouw behoefte. Deelname aan een community is kosteloos en inbegrepen bij je lidmaatschap. Enkel voor de Masterclass Veiligheid wordt een bijdrage gevraagd.

Klik hieronder op de community waar jouw interesse naar uitgaat voor meer informatie en deelname. Zit jouw community er (nog) niet tussen? Laat ons dan via community@vnoncwbrabantzeeland.nl weten waar jouw behoefte ligt. Bij voldoende animo kunnen we samen met jou een studieclub oprichten.

Onze communities

Het hele netwerk van VNO-NCW Brabant Zeeland in één app!

VNO-NCW Brabant Zeeland blijft innoveren om jou het beste te laten halen uit je lidmaatschap. Download daarom onze app, boordevol kennis, activiteiten én direct contact met het gehele netwerk van VNO-NCW Brabant Zeeland!

Met de app:

  • blijf je verbonden en leg je snel en laagdrempelig contact met andere ondernemers;
  • kun je chatten met groepen waarvan je deel uitmaakt, zoals bv je studieclub;
  • meld je je direct aan voor onze evenementen en activiteiten;
  • blijf je op de hoogte van het laatste nieuws;
  • komen vraag en aanbod bij elkaar.

Download de app voor Apple of Android en meld je aan. De installatie duurt slechts enkele minuten om de app en de content te installeren. Maak je profiel compleet met je profielfoto, bedrijfslogo, contactgegevens en je LinkedInprofiel. Meteen daarna maak je gebruik van al het goede dat jouw lidmaatschap bij hét ondernemingsnetwerk van Brabant en Zeeland biedt.

 

 

 

Deze app is exclusief voor leden van VNO-NCW Brabant Zeeland

Ervaar ook de kracht van onze vereniging

VNO-NCW Brabant Zeeland staat voor het bundelen van krachten. Dit geldt ook voor jou als ondernemer. Samen met mede-ondernemers ga je ondernemen, netwerken en samenwerken om jezelf als ondernemer, jouw onderneming én jouw regio verder te ontwikkelen. Door lid te worden van VNO-NCW Brabant Zeeland maak je deel uit van een hechte vereniging. Samen slaan wij de handen ineen om de stem van de ondernemer kenbaar te maken.

Ervaar ook onze kracht en word lid. Ruim 3000 ondernemers gingen je al voor! De voordelen op een rij >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement