Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Communities

Ondernemers hebben steeds vaker de behoefte om kennis uit te wisselen over uiteenlopende thema’s. Daarom riepen we de community’s in het leven: groepen van ondernemers die met elkaar kennis delen op een specifiek thema. Dit kunnen eenmalige bijeenkomsten zijn of een community voor een langere tijd.

Wil je aansluiten bij een community, meer informatie óf zou je graag een community willen starten? Neem dan vrijblijvend contact op met Marjolein van den Berkmortel, regiomanager VNO-NCW Eindhoven, via E. berkmortel@vnoncwbrabantzeeland.nl.

HR

Personeel is hét thema dat alle leden van VNO-NCW Brabant Zeeland bindt. Om die reden startten we een HR-Community voor HR-directeuren- en managers bij bedrijven met meer dan 50 medewerkers. De HR-community komt een aantal keer per jaar bij elkaar tijdens een tof event op een speciale locatie met een topspreker. Daar behandelen we concrete vragen en problemen van de deelnemers.

Community Topvrouwen

Op 8 maart 2018 op Internationale Vrouwendag riepen wij de de community Topvrouwen in het leven. Deze groep bestaat inmiddels uit zo’n 35 vrouwelijke CEO’s, DGA’s en bestuurders uit verschillende sectoren. Zij bezoeken ieder kwartaal een topvrouw van een organisatie uit verschillende sectoren. Zo maakten we eerder kennis met Kolonel Boekholt O’Sullivan op Vliegbasis Eindhoven, Group Communication Director Nancy Aschman van Vion en Mona Keijzer, staatssecretaris Economische Zaken en Klimaat en van het St. Anna Ziekenhuis. Geen theekransjes, maar inspirerende bijeenkomsten mét inhoud!

Thema’s

Door het bezoeken van onze leden halen we input op voor thema’s die ondernemers bezig houden. Vaak mist een ondernemer een sparringspartner. VNO-NCW Brabant Zeeland faciliteert deze ondernemers met communities op thema. Of het nu over Lean management, internationaal zakendoen of joblearning gaat: wij leggen de verbinding !

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement