Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Partners

Onze partners

Krachten bundelen, kennis en ervaringen delen, samenwerken

Voor de inhoud en organisatie van de Academy masterclasses, kennissessies en seminars voor ondernemers en bij de uitvoering van bepaalde dossiers werken we samen met vaste partners. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de kennis, ervaring en faciliteiten van deze bedrijven. Maak kennis met onze partners:

Aon

Aon is toonaangevend adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. Aon helpt klanten, van groot tot klein, om hun doelen makkelijker te verwezenlijken en betere beslissingen te nemen. De mensen van Aon zijn door het hele land te vinden. Ook voor oplossingen die een internationaal netwerk of een internationale ‘kijk’ nodig hebben, kan Aon kan terugvallen op de expertise van 50.000 collega’s in meer dan 120 landen. Persoonlijk, dichtbij en verbonden.

Blogs, whitepapers, artikelen en video’s van Aon >

Boels Zanders

Als advocatenkantoor biedt Boels Zanders ondernemers en organisaties extra kracht en kennis bij het realiseren van hun doelen. Met een enorme passie voor hun vak helpen zij cliënten hun doelen behalen met alle kennis, expertise en creërend vermogen die nodig zijn.

Vanuit Eindhoven, Venlo en Maastricht behartigen meer dan 70 advocaten en 50 ondersteuners iedere dag de juridische belangen van ondernemingen en van organisaties in vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Boels Zanders wordt ieder jaar vermeld in de top 25 van de grootste advocatenkantoren van Nederland.

COMCAM

COMCAM is een team met meer dan 30 specialisten in energie. Wij zorgen voor een toekomstbestendige energiestrategie voor onze klanten. Analyseren, plannen en handelen. Op een manier die zekerheid biedt. Energy Portfolio Management is niet voor iedereen een bekend begrip. Maar voor ons de kern van wat wij doen voor onze klanten. Door Energy Portfolio Management ontwikkelen wij de toekomstbestendige energiestrategie voor onze klanten. De inkoop wordt geregeld door onze specialisten die iedere dag het beste uit de markt  halen. Wij bekijken samen met onze klanten de kansen voor verduurzaming van bedrijfsproces(sen) met de mogelijkheden vanuit wet- en regelgeving.

Newtone

Newtone is het advies- en accountantskantoor voor ondernemend Nederland. In 2024 ontstaan vanuit krachtenbundeling: de fusie van Koenen en Co, HLB Witlox Van den Boomen en PKF Wallast.

Newtone is futureproof. Die eigenschap komt voort uit hun landelijke spanwijdte én regionale kracht. Maar ook uit hun nationale schaal en internationale netwerk. Vanuit deze hybride manier van organiseren blijft Newtone hun hoogwaardige, brede en innovatieve dienstverlening optimaliseren.

Blogs, whitepapers, artikelen en video’s van Newtone >>

ING

Bij ING Business Banking adviseren, faciliteren en financieren we in Nederland al meer dan 600.000 ondernemers. Van zzp’er en mkb’er tot internationaal opererend (familie)bedrijf en publiekrechtelijke en zorginstellingen. Zij kunnen bij ons bankieren zoals ze dat zelf graag willen: volledig digitaal met selfservice, met begeleiding en advies van een vaste relatiemanager, of in een combinatie van die twee. ING is een wereldwijd actieve financiële instelling met een sterke Europese basis. De doelstelling van ING is om mensen in staat te stellen steeds een stap voorop te blijven lopen, zowel privé als zakelijk. Daarbij maakt duurzaamheid integraal deel uit van de bedrijfsstrategie van ING. De meer dan 58.000 werknemers van ING bieden diensten op het gebied van particulier en zakelijk bankieren aan klanten in circa 40 landen. De aandelen ING Groep staan genoteerd aan de beurs van Amsterdam, de beurs van Brussel en aan de New York Stock Exchange.

Blogs, whitepapers, artikelen en video’s van ING >>

Kuijpers

Kuijpers ontwerpt, bouwt, onderhoudt én exploiteert technische installaties in gebouwen en industrie en heeft vestigingen door heel Nederland. De ambitie van dit familiebedrijf is om een betere wereld door te geven aan de volgende generatie. Kuijpers gelooft dat hoogwaardige techniek en integraal samenwerken de oplossing bieden voor hedendaagse maatschappelijke vraagstukken. Als aanjager maakt Kuijpers de gebouwde omgeving versneld toekomstbestendig en gezond. Voor zijn medewerkers. Voor zijn klanten. Voor generaties.

Blogs, whitepapers, artikelen en video’s van Kuijpers >

Raaak Personeel

Talent is voor ons het uitgangspunt bij personeelsbemiddeling, iemands achtergrond (cv) is bijzaak. We geven ieder mens 100% aandacht. Een kijkje met een VR-bril bij meerdere bedrijven? Iemand omscholen tot een beroep dat toekomst biedt? Wij doen het, omdat het leidt tot duurzaam succes.

Raaak Personeel is de lokale werkexpert, ons label Raaak Talent richt zich specifiek op mensen die willen werken aan hun loopbaan. Raaak Talent leidt op, adviseert en schoolt mensen om. Het doel?  Samen met partnerbedrijven investeren we vandaag in uw collega’s van morgen.

Blogs, whitepapers, artikelen en video’s van Raaak personeel >

Relevance

Meer dan 40 jaar ervaring in leren en ontwikkelen

Relevance is een merk van de Schouten & Nelissen groep. Al meer dan 40 jaar stimuleren wij mensen om zichzelf te blijven ontwikkelen. In onze dynamische wereld is het cruciaal om je aan te passen. Relevance is de vertrouwde partner in leren en ontwikkelen binnen jouw organisatie. Wij verzorgen Incompany blended leerprogramma’s op het gebied van leiderschap, power skills en verandermanagement. Daarin gebruiken we de optimale combinatie van online en klassikale leermethodes. Wij geloven dat iedereen zich kan en mag ontwikkelen. Relevance, leren in het hart van je organisatie.

Blogs, whitepapers, artikelen en video’s van Relevance >

Simac

Simac Techniek NV, opgericht in 1971, is een technologiebedrijf voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. We leveren en onderhouden bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac ruim 1100 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Tsjechië.

Blogs, whitepapers, artikelen en video’s van Simac >

Van Mossel Automotive Groep

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met ruim 4.600 medewerkers in bijna 75 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland, met 300 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Van Mossel is dealer van een brede reeks aan automerken en heeft met Van Mossel Occasion een ruim aanbod aan gebruikte auto’s. Onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep is verder de International Car Lease Holding, die behoort tot de top 3 leasemaatschappijen van Nederland. Men kan daarnaast terecht bij een van de Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Financiële Diensten of Van Mossel Car Solutions.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement