Kennisdeling en ontmoeting
Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Westkade 104
Postbus 97
4550 AB SAS VAN GENT
T 0115 451456

Partners

Onze partners

Voor de inhoud en organisatie van de Academy Masterclasses voor ondernemers en bij de uitvoering van bepaalde dossiers werken we samen met vaste partners. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de kennis, ervaring en faciliteiten van deze bedrijven.

ABAB ACCOUNTANTS EN ADVISEURS

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie. Ondernemers hebben bij ABAB een persoonlijke sparringpartner op wie zij kunnen rekenen bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering. Die kijkt met hen vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning. Blogs, whitepapers, artikelen, webinars en video’s van ABAB

ABN AMRO

ABN AMRO bedient klanten binnen retail, private banking en corporate banking. Ze richten zich voornamelijk op Noordwest-Europa. In Nederland bieden ze klanten een uitgebreid en compleet pakket aan producten en diensten via verschillende kanalen, zoals de mobiel bankieren app en internet bankieren. ABN AMRO wil de overgang naar een inclusieve, circulaire en duurzame maatschappij versnellen. Dat doen ze door de producten en diensten zo in te richten dat deze bijdragen aan een betere toekomst. Blogs, whitepapers, artikelen, webinars en video’s van ABN AMRO

ENGIE

ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. Met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige smart building oplossingen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie (wind- en zonne-energie, WKO, groengas, geothermie en waterstof) spelen wij op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving. Blogs, whitepapers, artikelen, webinars en video’s van ENGIE

HUMAN CAPITAL CARE

HumanCapitalCare is een innovatieve dienstverlener op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Samen met u zorgen we voor competente, gemotiveerde en gezonde werknemers. Want energieke medewerkers zijn de voorwaarde voor een gezonde en vitale organisatie. We houden u een spiegel voor, scherpen zaken aan. Maar bovenal: we geven richting en ondersteunen u waar nodig. Persoonlijk. Met plezier, visie, deskundigheid en een geavanceerd IT-systeem. Om zo samen met u te zorgen voor productieve en duurzaam inzetbare werknemers.
www.humancapitalcare.nl

SIMAC

Simac Techniek NV, opgericht in 1971, is een technologiebedrijf voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. We leveren en onderhouden bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac ruim 1100 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Tsjechië.
www.simac.com/nl

TIAS SCHOOL FOR BUSINESS AND SOCIETY

Sinds juli 2013 zijn Tias School for Business and Society en VNO-NCW Brabant Zeeland een intensieve samenwerking aangegaan. Aanleiding hiervoor is de toenemende belangstelling bij VNO0NCW Brabant-leden voor de Business Updates en de maatschappelijke tendens tot kennisverrijking bij ondernemers en hun medewerkers. Via het partnership met Tias kunnen leden van VNO-NCW Brabant Zeeland en hun medewerkers profiteren van tien procent korting op het hele opleidingsaanbod.
www.tias.edu

TREAMS

Bij Treams geloven we dat groei voor iedereen is. Groei levert ruimte, energie, creativiteit en plezier op. Voor mensen, teams en organisaties. Een groeiende organisatie is in beweging; er ontstaat ruimte voor medewerkers om te groeien en ontwikkelen. Ons platform is de ideale sidekick voor elke groeiende organisatie. Het maakt ons niet uit wat je groeidoelstelling is: groeien in omzet, kwaliteit, cultuur, innovativiteit of kennis. . Met onze software kunnen medewerkers duidelijke doelen stellen en bereiken, continue feedback vragen en geven en hun kennis en vaardigheden vergroten. Dat zorgt voor zelfbewuste medewerkers die elke dag een beetje beter worden. Groeiende medewerkers en teams zorgen voor een groeiende business, en dat is waar wij voor gaan!
Blogs, whitepapers, artikelen, webinars en video’s van Treams

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement