Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Laat je prikkelen | Daarom ben ik lid

Artjan van Kooten, VKP Groep: “Door de groei van ons bedrijf wordt onze impact steeds groter. Daarbij zoek je naar manieren om geprikkeld te worden en op de hoogte te worden gehouden over allerlei zaken. VNO-NCW Brabant Zeeland sluit hier goed op aan met het organiseren van bijeenkomsten waar andere ondernemers hun visie, uitdagingen én oplossingen delen. Hierdoor leer je andere ondernemers kennen en doe je veel kennis op. Ook blijf je op de hoogte van algemene en politieke ontwikkelingen.

Jezelf laten horen

Wat ik persoonlijk prettig vind is dat de bijeenkomsten divers zijn. Je kunt aansluiten wanneer de inhoud  je interesseert, zonder de verplichting om elke bijeenkomst bij te wonen. In de landelijke politiek maakt onze vereniging zich hard voor onze regionale en lokale economie; noodzakelijk, want elke regio heeft zijn eigen behoefte en je moét jezelf laten horen.

Met plezier werken

De filosofie van de VKP Groep is simpel: wanneer iedereen met plezier kan werken, behalen we het beste resultaat. Zelf vind ik uitdagingen aangaan, lees: ondernemen, leuk. Maar dat kan niet zonder hulp van anderen.  Een van mijn taken als algemeen directeur is dan ook de juiste mensen om ons heen te verzamelen en ze werk te laten doen wat ze leuk vinden, of beter gezegd, in te zetten op hun kwaliteiten. Want iets wat je leuk vindt, daar ben je vaak ook goed in!

Ontwikkelingen aanjagen

De regio Zeeland kenmerkt zich door de Zeeuwse nuchterheid en werkmentaliteit. Ook in onze regio moeten we ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld infrastructuur, economie, milieu en opleiding aanjagen om een goed leefklimaat te kunnen blijven faciliteren. VNO-NCW Zeeland speelt hierin een belangrijke rol doordat zij ondernemers bij elkaar brengt met dezelfde regionale behoeftes.”

 

In 2003 ging ik samen Niels het avontuur van VKP aan. Inmiddels bestaat de VKP Groep uit een aantal mooie stabiele bedrijven met gezonde ambities. Ons doel is dat iedereen de mogelijkheid heeft om in een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig gebouw te wonen of te werken tegen een betaalbare prijs. Dit willen we bereiken door ons specifiek te richten op data gedreven en geïndustrialiseerd bouwen met hout samen met mensen die geloven in onze visie.  Onze ambitie is om de grootste en beste leverancier van houten bouwcomponenten in de Benelux te worden. Iedereen die hieraan bijdraagt, ben ik dankbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement