Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

De diepte in met het Zeeuws Familiebedrijvennetwerk

Familiebedrijven hebben specifieke behoeften. Met ons Zeeuws Familiebedrijvennetwerk komen we hieraan tegemoet. Onder voorzitterschap van Danny Hollestelle komen de leden van deze groep twee keer per jaar samen. Normaal gesproken bezoeken we het bedrijf van een lid, maar deze keer kozen we voor een setting in de horeca. Een bijzondere gast kreeg van ons het podium: prof. dr. Roberto Flören.

Roberto is als RSM hoogleraar Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en bestuurder bij diverse mooie familiebedrijven. Na de opening bespraken we het belang van goed bestuur binnen familiebedrijven aan de hand van praktijkvoorbeelden. Vervolgens gingen we met elkaar aan de slag met een waargebeurde case over dit thema. Dat leverde mooie discussies op.

In een tijd van nijpende persooneelstekorten, is Roberto’s pleidooi om je status van familiebedrijf beter uit te nutten in arbeidsmarktcommunicatie, zeker relevant. Ook deelde hij tips om conflicten binnen de directie en de familie te voorkomen. We kijken terug op een geslaagde interactieve en sfeervolle bijeenkomst. De volgende sessie vindt plaats in het najaar 2024. Leden van het Zeeuws Familiebedrijvennetwerk ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement