Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

“Jonge ondernemers moeten de kans krijgen om te ondernemen” | Jordi van de Vrie | LuxImprove BV

In onze reeks Bestuurders in de spotlight laten we je graag kennismaken met de bestuurders van VNO-NCW Brabant Zeeland door de regio’s heen. Stuk voor stuk gedreven ondernemers die naast hun bedrijf ook voor het algemene ondernemersbelang opkomen via hun actieve rol binnen onze vereniging. Deze keer richten we de spot op Jordi van de Vrie, bestuurslid van VNO-NCW in de regio Zeeland.

Kun je wat over jezelf vertellen, zowel privé als zakelijk?

“Ik ben Jordi van de Vrie, 28 jaar en algemeen directeur en mede-eigenaar van LuxImprove B.V. in Kruiningen. Ik ben geboren en getogen in Wolphaartsdijk en sinds kort woonachtig in Heinkenszand. Getrouwd met mijn lieve vrouw Jaimy en bijna vader van de eerste. In mijn vrije tijd speel ik graag Padel.

LuxImprove is een familiebedrijf en als familie zijn we al bijna vijftig jaar actief in de verlichtingsmarkt. In 2011 begon mijn vader met LuxImprove als groothandel voor ledverlichting. Een paar jaar geleden heb ik de leiding overgenomen en zijn we gegroeid naar een professioneel, merkonafhankelijk project-verlichtingsbedrijf dat actief is in de Benelux. We hebben een breed scala aan diensten en kunnen projecten van A-Z oppakken. Met een sterk leveranciersnetwerk hebben we voor ieder verlichtingsvraagstuk een passende oplossing.”

Wat heeft je doen besluiten om lid te worden van het bestuur van VNO-NCW Zeeland?

“Voordat ik besloot lid te worden van het bestuur van VNO-NCW Zeeland, mocht ik een vergadering bijwonen om kennis te maken met de leden van het bestuur. Het is fijn om te zien dat er op een vooruitstrevende manier wordt nagedacht over het verder versterken van het ondernemersklimaat in de regio op zowel korte als lange termijn. Dat gaf de doorslag om me aan te sluiten bij het bestuur en zo bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van deze initiatieven. Persoonlijk is het ook een mooie kans om veel bij te leren en verder vooruit te kijken dan enkel onze eigen onderneming.”

"Ik vind het belangrijk dat jonge ondernemers de kans en mogelijkheid krijgen om daadwerkelijk te ondernemen en hun talent te ontplooien"

Wat is jouw aandachtsgebied binnen het bestuur en hoe geeft je hier vorm aan?

“Ik ben ook lid van Jong Management, een vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot veertig jaar die gelieerd is aan VNO-NCW. Binnen het bestuur van VNO-NCW Zeeland is mijn aandachtsgebied dan ook voornamelijk gericht op het delen van kennis onder jonge ondernemers. Ik vind het belangrijk dat jonge ondernemers de kans en mogelijkheid krijgen om daadwerkelijk te ondernemen en hun talent te ontplooien. Een goed ondernemersklimaat voor starters en mkb-bedrijven is dan essentieel. Vanuit die rol hoop ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan VNO-NCW Brabant Zeeland.”

Wat zou er volgens jou volgend jaar rond deze veranderd moeten zijn door de inspanningen van VNO-NCW Brabant Zeeland?

“Ik hoop op een merkbare verbetering in het ondersteunen van ondernemers bij het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. Het is van belang dat verduurzaming voor ondernemers toegankelijk en uitvoerbaar blijft, en dat de overheid dit blijft stimuleren. Ik geloof dat VNO-NCW hier een leidende rol in kan spelen.”

Wat zou je nog willen zeggen tegen ondernemers/werkgevers die nog geen lid zijn van onze vereniging?

“VNO-NCW Brabant Zeeland behartigt je belangen en je verbreedt je netwerk en kennis. Op jouw beurt kun je jouw kennis weer op een leuke en toegankelijke manier met anderen delen!”

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Chantal de jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement