Kennisdeling en ontmoeting
Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Westkade 104
Postbus 97
4550 AB SAS VAN GENT
T 0115 451456

Lid worden

VNO-NCW Brabant Zeeland is het sterkste ondernemingsnetwerk van Brabant en Zeeland. We hebben een voortrekkersrol in vernieuwing en innovatie, werken nauw samen met onze leden én andere organisaties en maken nieuwe verbindingen tussen ondernemers mogelijk.

WORD LID

 

Onze leden geven je 5 redenen om vandaag nog lid te worden

1. Belangenbehartiging

Wij komen op voor jouw ondernemersbelangen. Daarvoor praten we met gemeenten, politiek, onderwijs en maatschappelijke organisaties. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen!

2. Elkaar ontmoeten

We laten je zakelijk en persoonlijk groeien door je met collega-ondernemers in contact te brengen. Tijdens evenementen, bedrijfsbezoeken, masterclasses, studieclubs, ontbijtbijeenkomsten, HRM-bijeenkomsten, themabijeenkomsten en seminars bespreken we onderwerpen die voor jóu relevant zijn.

3. Kennis delen

Met onze Academy stimuleren we kennisdeling tussen ondernemers en creëren we een platform voor onze leden om nieuwe initiatieven te ontplooien. Hiervoor werken we nauw samen met onze strategische partners. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de kennis, ervaring en faciliteiten van deze bedrijven.

4. Opent deuren

Wij zijn de regionale vereniging van VNO-NCW. Dat opent deuren voor jou tot op het hoogste politieke niveau. Hiermee is ons netwerk lokaal, regionaal én landelijk dekkend.

5. Variatie en gemeenschappelijk 

De grote variatie in onze leden en hun bedrijfstakken zorgen voor innovatieve ideeën en business cases. De aangesloten ondernemers hebben één grote gemene deler: hun grote beslissingsbevoegdheid; ze zijn directeuren-groot aandeelhouders, bestuursvoorzitters of (algemeen) directeuren.

Sluit je aan bij dé ondernemersvereniging van Brabant en Zeeland

Bel direct met (013) 205 00 00 of vul het lidmaatschapsformulier in. Ruim 3000 ondernemers gingen je al voor!

Meer informatie?

Informatiefolder
Lidmaatschapscriteria
Contributietabel
Statuten
Overige vragen

Daarom zijn ondernemers lid!

De ondernemers die lid zijn van onze vereniging willen impact maken. Stuk voor stuk maken zij zich hard voor een aantrekkelijk ondernemersklimaat in Brabant en Zeeland en dragen zij bij aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving in economische, sociale en ecologische zin. Lees hieronder de verhalen van ondernemers die lid van zijn van onze vereniging.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief