Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Lid worden

Ervaar de kracht van VNO-NCW Brabant Zeeland

Wij staan voor het bundelen van krachten. Door lid te worden van VNO-NCW Brabant Zeeland maak je deel uit van een hechte vereniging. Samen slaan wij de handen ineen om de stem van de ondernemer kenbaar te maken. Ervaar ook onze kracht en word lid. Ruim 3000 ondernemers gingen je al voor!

3 redenen om vandaag nog lid te worden

#1 Wij komen op voor jouw ondernemersbelangen

Daarvoor praten wij met gemeenten, politiek, onderwijs en maatschappelijke organisaties. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Omdat wij de regionale vereniging zijn van VNO-NCW zijn wij in staat voor jou deuren te openen tot op het hoogste politieke niveau. Ons netwerk is daarmee lokaal, regionaal én landelijk dekkend.


‘Het zit niet in mijn genen om allerlei netwerkbijeenkomsten af te lopen, maar in workshops over specifieke onderwerpen zijn wij zeer geïnteresseerd. Wij zijn vooral lid vanwege het grotere belang. Het is essentieel dat wij als werkgevers een gezamenlijke vuist kunnen maken.’  Johan Lacor – directeur Roem van Yerseke

#2 Wij brengen jou in contact met collega-ondernemers

Onze leden bevinden zich in allerlei branches, sectoren en bedrijfstakken. Dat zorgt voor innovatieve ideeën en businesscases. Echter, hebben ze één ding gemeen: ze hebben allemaal een grote beslissingsbevoegdheid en zijn directeur, eigenaar, DGA of bestuurder. Met onze leden-app sta jij 24-7 in contact met ons héle netwerk en kun je contact zoeken met onze leden, vragen stellen aan onze kennispartners en jouw wensen voor de regio delen.


‘Je krijgt de mogelijkheid om met vraagstukken terug te vallen op een grote organisatie met een breed netwerk. Allemaal mensen die dagelijks tegen dezelfde situaties aanlopen en met wie je kan sparren, maar dan met als toegevoegde waarde dat zij deze situaties vanuit hun eigen achtergrond en branche benaderen.’  Natasja Leijser – directeur Eco  Steam and Heating Solutions

#3 Wij laten jou zakelijk en persoonlijk groeien

Netwerken binnen onze vereniging gaat altijd hand in hand met inhoud en kennisdeling tussen onze leden. Als ondernemer heb je dagelijks te maken met uitdagingen en vraagstukken. Wij helpen jou verder. Tijdens onze bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, masterclasses en in onze studieclubs en communities bespreken we actuele onderwerpen die voor jóu relevant zijn! Via ons online platform kun jij nieuwe initiatieven en samenwerkingen ontplooien.


‘Sinds ik lid ben heb ik veel interessante mensen ontmoet en nieuwe inzichten opgedaan tijdens de inhoudelijke evenementen en bedrijfsbezoeken. Er ontstond zelfs een mooie samenwerking met een ander bedrijf. Bij VNO-NCW Brabant Zeeland heb je de mogelijkheid om andere ondernemers te leren kennen en tegelijkertijd kennis op te doen.’  Tom Coehorst – directeur EyeTi

Jouw lidmaatschap is de perfecte combinatie van netwerk, inhoud en plezier!

Direct lid worden

Kun je niet wachten om je aan te sluiten bij ons netwerk? Vul dan snel het lidmaatschapsformulier in. We nemen spoedig contact op voor een afspraak om jouw lidmaatschap persoonlijk met je door te spreken.

Praktische informatie lidmaatschap

Wat zijn de kosten van het lidmaatschap? Hoe word je lid? Wat zijn de lidmaatschapscriteria? Wat staat er in de statuten? Klik op onderstaande button voor het antwoord.

Praktische informatie lidmaatschap >

Kop koffie drinken?

Kop koffie drinken?

Liever eerst kennismaken onder het genot van een kop koffie en de voordelen van het lidmaatschap voor jou en jouw bedrijf bespreken? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Klik hier

Kom vrijblijvend een keer sfeer proeven!

Netwerken binnen onze vereniging gaat altijd hand in hand met inhoud en kennisdeling tussen onze leden. Als ondernemer, directeur of bestuurder heb je dagelijks te maken met uitdagingen en vraagstukken. Wij helpen jou verder. Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten zoals bedrijfsbezoeken, doelgroepensessies, masterclasses, lunch- en ontbijtbijeenkomsten, studieclubs, kennissessies en lezingen. Inspirerend, leerzaam, actueel, gezellig én altijd met de gelegenheid tot netwerken.

Je kunt vrijblijvend een keer kennismaken met onze vereniging en deelnemen aan een bijeenkomst voordat je definitief lid wordt van onze vereniging. Op deze manier kun je alvast proeven aan de sfeer. Stuur hiervoor een mailtje naar Irene Backx via academy@vnoncwbrabantzeeland.n met je naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer (optioneel). Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement