Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Mariette Hamer prominente spreker nieuwjaarsbijeenkomst 2020

Op 16 januari 2020 is Mariette Hamer de keynote spreker tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW Zeeland. Mariette is voorzitter van de Sociaal-Economische Raad en verscheen onlangs nog in het nieuws over het pensioenakkoord en de problematiek rondom het toekomstbeeld voor jongeren.

De nieuwjaarsreceptie is de grootste bijeenkomst van VNO-NCW Zeeland. Jaarlijks komen zo’n 150 ondernemers, bestuurders en politici af op het evenement, dat plaatsvindt in het Scheldetheater in Terneuzen. Ieder jaar trekt het bestuur er hard aan om een prominente spreker naar Zeeland af te laten reizen. Afgelopen jaren lukte het om CEO’s van Christine le Duc, Randstad en Heineken als topsprekers op te laten treden.

Save the date

Noteer 16 januari 2020 alvast in je agenda! De officiële uitnodiging volgt nog. Kun je niet wachten? Meld je dan aan bij Priscilla Janse via E. janse@vnoncwbrabantzeeland.nl

Voordat Hamer in 2014 voorzitter werd van de Sociaal Economische Raad (SER) was zij ruim zestien jaar kamerlid van de PvdA. In die periode was zij zowel partij- als fractievoorzitter. De SER is een adviesorgaan van ondernemers en werknemers dat de regering adviseert over sociaal-economisch beleid en zeer belangrijk was bij de totstandkoming van het pensioenakkoord. Ook gaat de SER over het arbeidsmarktbeleid. Een van de grootste uitdagingen waar Nederland nu voor staat.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement