Joost D’Hondt heeft geen horeca-achtergrond, maar dat stond hem niet in de weg om zijn droom waar te maken. Dit jaar opende hij restaurant ’t Zusje, een van de meest succesvolle horeca-formules van dit moment. Tijdens een bedrijfsbezoek van VNO-NCW Zeeland deelde Joost met ruim zestig leden zijn bijzondere verhaal.
Dit voorjaar opende ‘t Zusje in het voormalige Postkantoor in Terneuzen. De franchiseketen startte enkele jaren geleden in Uden en heeft nu 26 restaurants door heel Nederland. Het restaurant van Joost D’Hondt is de een na nieuwste, maar scoort nu al als zesde op kwaliteit en succes! Zijn verhaal is bijzonder, Joost heeft geen horeca-achtergrond, maar toch durfde hij het aan. Joost is trots op wat hij heeft neergezet: “We hebben nu een goed lopend restaurant met meer dan zestig personeelsleden en meer dan zesduizend openstaande reserveringen.”
Joyce Witte, adjunct-directeur bij Witte-Boussen en bestuurslid, nam ook deel aan het bedrijfsbezoek: “’t Zusje is niet alleen een aanwinst voor Terneuzen, maar voor heel Zeeuws-Vlaanderen!”
Ook deelnemen aan een bedrijfsbezoek en een kijkje in de keuken nemen bij bedrijven in jouw regio? Bekijk onze agenda >
Meer informatie over ’t Zusje >
Sluit je aan bij het grootste ondernemersnetwerk van Brabant en Zeeland