Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik | Community Topvrouwen op bezoek bij Heleen Herbert, topvrouw Heijmans

Met een select gezelschap van twintig topvrouwen uit Oost- en Midden-Brabant waren we te gast bij Heijmans voor een bijzondere ontmoeting met topvrouw Heleen Herbert, de Chief Commercial Officer (CCO) en Chief Human Resources Officer (CHRO). 

Heleen Herbert deelde openhartig haar ervaringen over haar rol en toegevoegde waarde binnen Heijmans, en ook haar persoonlijke visie op het creëren van een gezonde leefomgeving. Haar rol binnen Heijmans lijkt haar op het lijf geschreven te zijn en dat straalt zij ook uit.

"Ik ben anders en dat beschouw ik maar als een voordeel."

Terloops gaf ze ons een nieuwe kijk op het traditionele Meester-gezel-principe, waarbij ze benadrukte om het unieke van een persoon niet te snel te willen veranderen. Haar advies luidt dan ook: “Kijk naar wat een nieuw iemand binnenbrengt en pas op dat je het unieke van iemand niet zo maar in drie maanden vermorzelt.” Heleen sprak ook over haar omgang met de diverse meningen in de maatschappij en benadrukte het belang van het omarmen van dilemma’s.

We sloten de bijeenkomst af met een informele borrel, waarbij de reacties van de deelnemers uiteen liepen van “ontzettend inspirerend” tot “een icoon” en “wat een energie”.

Voor vrouwelijke ondernemers die leiding geven aan meer dan 50 FTE, biedt de Community Topvrouwen van VNO-NCW Brabant Zeeland een unieke kans tot netwerken en inspiratie. Lijkt het jou ook leuk om aan te sluiten? Neem dan contact op met ons voor meer informatie.

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Fleur de Best via best@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement