Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik event | Slimme oplossingen bij netcongestie

Op donderdag 25 januari kwamen bedrijven in de Brainportregio samen om de uitdagingen van netcongestie aan te pakken, een obstakel dat velen van hen belemmert in hun streven naar verduurzaming en uitbreiding. Georganiseerd in samenwerking met VNO-NCW Co-creatie, Brainport Development, Metropoolregio Eindhoven, Innovatiehuis De Peel en het Kempisch Ondernemers Platform, bood het evenement een platform voor innovatieve oplossingen.

Enexis trapte af met een presentatie over de huidige mogelijkheden en belemmeringen. De deelnemers konden vervolgens deelnemen aan deelsessies waarin verschillende thema’s werden belicht, zoals Meten en besparen voor inzicht en besparing van energieverbruik, Energie opslaan met focus op energieopslag en laadoplossingen, en Samenwerking voor gezamenlijke oplossingen met de buren.

Op het bedrijvenplein kregen meer dan twintig bedrijven de gelegenheid om hun oplossingen te presenteren. Dit bood een uitstekende kans voor bedrijven met netcongestie problemen om kennis te maken met bedrijven die concrete oplossingen bieden. Tijdens het evenement vonden waardevolle ontmoetingen plaats tussen bedrijven met oplossingen, wat leidde tot een vruchtbare uitwisseling van ideeën en samenwerkingen.

Het doorlopende karakter van het bedrijvenplein zorgde voor voortdurende interacties tussen bedrijven en belanghebbenden zoals parkmanagers, vastgoedeigenaren en gemeenten. Allen waren betrokken bij het gezamenlijke streven naar het oplossen van de netcongestie-problematiek, wat resulteerde in een succesvolle en constructieve bijeenkomst. Het event benadrukte niet alleen de uitdagingen, maar vooral de vele mogelijkheden en samenwerkingen die kunnen bijdragen aan het overwinnen van netcongestie in de Brainport-regio.

 

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Geri Wijnen, projectmanager VNO-NCW Co-Creatie via wijnen@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement