Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Q-Aviation en Fylm winnaars Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2021 

Q-Aviation uit Middelburg is de winnaar van de juryprijs en Fylm uit Heinkenszand gaat naar huis met de publieksprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2021. Zij mogen hun innovaties de beste van Zeeland noemen dit jaar en verslaan hiermee de andere genomineerden: MST Groep uit Meliskerke, Vervaet uit Biervliet en Meatless uit Goes. 

De innovatie van Q-Aviation

De HAPI is een niet meer weg te denken product voor het veilig laten landen van helikopters. De HAPI is een technologisch hoogstaand product dat door middel van lichtsignalen de piloot kan bijsturen om een veilige landing te bewerkstelligen. “Dit product zorgt ervoor dat er naar schatting 80-90% minder ongelukken gebeuren tijdens de landing van een helikopter.” aldus Jermo de Lange, technical director van Q-Aviation.

De innovatie van Fylm

Fylm is een online platform waarmee de beweegexpert van een zorginstelling zijn of haar kennis digitaal kan opschalen door beweegfilms op maat voor in de huiskamers te maken. Met een simpele druk op de knop is er zo altijd de juiste beweegfilm voor die specifieke huiskamer op dat moment.

Partners Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo werd voor de 18e keer uitgereikt. De prijs wordt mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences, VNO-NCW Zeeland, Kamer van Koophandel, Dockwize en Omroep Zeeland.

Over de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo

Zeeuwse innovatie stimuleren en waarderen en bekendheid voor Zeeuwse innovaties genereren binnen en buiten Zeeland. Dat is waar de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo voor staat. De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt jaarlijks uitgereikt aan de Zeeuwse ondernemer met de meest aansprekende innovatie. Het doel van deze prijs is Zeeuwse innovatie stimuleren en waarderen en bekendheid voor Zeeuwse innovaties genereren binnen en buiten Zeeland.

Meer informatie >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement