Wielemaker nieuw bestuurslid VNO-NCW Zeeland

Ronald Wielemaker, algemeen directeur van Wielemaker BV, gaat het bestuur van VNO-NCW Zeeland versterken. Tijdens de laatste bestuursvergadering heette voorzitter Neldes Hovestad Wielemaker van harte welkom. 

Ronald Wielemaker (42) treedt eind september aan als bestuurslid. Wielemaker is eigenaar van transport- en containerbedrijf Wielmaker BV. Het bedrijf is een begrip in Zeeland en al meer dan honderd jaar actief. Zijn overgrootvader startte ooit met het vervoeren van melkbussen per paard en wagen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste transportbedrijven op Walcheren en expert in transport en afval. Er werken zo’n tachtig werknemers bij Wielemaker BV.

Wielemaker is ook bestuurlijk actief voor o.a. Zeeland Connect en Transport en Logistiek Nederland. Daarmee halen we met Ronald waardevolle kennis in huis. Deze kennis kunnen we onder andere inzetten voor de lobby omtrent een goede infrastructuur in Zeeland. Het bestuur van VNO-NCW Zeeland is dan ook blij met de versterking van Ronald Wielemaker.

Meer informatie over Wielemaker BV >
Meer informatie over Zeeland Connect >
Meer informatie over Transport en Logistiek Nederland >

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement