Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Start Zeeuws Familiebedrijvennetwerk; de kop is eraf!

VNO-NCW gelooft in de kracht van familiebedrijven. Zij zijn een belangrijke pijler onder onze (Zeeuwse) economie. Voor Zeeuwse familiebedrijven die al 2 generaties of langer bestaan met meer dan 10 medewerkers, hebben we onlangs het Zeeuws familiebedrijvennetwerk opgericht. Voor deze leden organiseren we 2 keer per jaar ontmoetingen waarbij leren van en met elkaar in een vertrouwelijk omgeving centraal staat. Een mooie extra invulling van het lidmaatschap van onze vereniging!

Op 15 september organiseerden wij de eerste bijeenkomst. We waren te gast bij lid Pieter Paree, algemeen directeur van Paree BV in ’s Heerenhoek. Voorzitter Danny Hollestelle heeft nu dus een groep waar ze Zeeuwse input kan ophalen voor de landelijke lobby voor familiebedrijven.

Professor Pursey Heugens maakte inzichtelijk waar het succes van familiebedrijven in zit, maar vooral hoe ze dit kunnen blijven vasthouden, naargelang het bedrijf ouder wordt. Mooie input voor de komende bijeenkomsten!

De aanwezige leden waren zichtbaar geïnspireerd door het enthousiaste verhaal van Pieter Paree, zittend in de speciaal voor ons tot vergaderruimte omgetoverde werkplaats van Paree BV. Hij dwong respect af met zijn verhaal vol trots over wat zijn opa, vader en hijzelf samen met hun 215 medewerkers hebben bereikt. Maar ook de rondleiding door het mooie gebouw en zijn persoonlijke learnings bij de bedrijfsoverdracht, waren zeer waardevol.

Terugblik Bijeenkomst Familiebedrijven Zeeland

Komend voorjaar organiseren we weer een bijeenkomst voor deze groep. Pas jij in het profiel en wil je aanhaken? Neem dan contact op met Chantal de Jonge: jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement