Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Meld je aan voor de Emergoprijs 2019

Inschrijven voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo kan nog tot en met 28 juni a.s. Op 6 november wordt deze eervolle prijs uitgereikt aan de Zeeuwse ondernemer met de meest aansprekende innovatie. Gaat ook dit jaar weer een van onze leden er met de prijs vandoor?

Vorig jaar won KV Techniek de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2018 met haar robotlijn. Wij zijn natuurlijk erg trots dat KV Techniek, lid van onze vereniging, deze eervolle prijs in ontvangst mocht nemen. De genomineerden voor de Emergoprijs 2019 worden in oktober bekend gemaakt en vanaf dat moment kan er ook gestemd worden voor de publieksprijs. Gedeputeerde Jo-Annes de Bat is juryvoorzitter. Op woensdag 6 november a.s. worden de winnaars van zowel de Emergo juryprijs als de Emergo publieksprijs bekendgemaakt tijdens netwerkbeurs Contacta.

De Emergo is een jaarlijkse prijs voor innovatieve bedrijven in Zeeland. Bedrijven kunnen zichzelf aanmelden, maar het is ook mogelijk om andere bedrijven voor te dragen. Ken je een bedrijf met een zeer aansprekende innovatie, laat het de organisatie weten. Na alle aanmeldingen beoordeelt een selectiecommissie het geheel waarna de genomineerden worden gekozen.

Aanmelden kan via de website: https://www.emergo-innovatieprijs.nl/nl/aanmelden
Meer Informatie over Emergo: www.emergo-innovatieprijs.nl
Meer informatie over KV Techniek: https://kv-techniek.nl/

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement