Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Klok’uus 250e lid VNO-NCW Zeeland

VNO-NCW Zeeland heeft het 250e lid welkom geheten. Anne-Marie Lindhout van het Klok’uus is het nieuwste lid van de regio Zeeland. Hiermee komt het ledenaantal dit jaar op de hoogste stand sinds 2012.

Anne-Marie Lindhout is eigenaar van het Klok’uus in ‘s-Heer Arendskerke. Het Klok’uus is ‘wereldberoemd’ in Zeeland onder kinderen door de grootste binnen- en buitenspeeltuin van de regio. Terwijl kinderen zich kunnen uitleven, kunnen ouders uitrusten in het gezellige restaurant. Het Klok’uus begeeft zich ook op de zakelijke markt en biedt goede mogelijkheden voor vergaderingen en bedrijfsfeestjes.

VNO-NCW Zeeland is tevreden met dit nieuwe lid dat al in 2003 werd opgericht. Het bedrijf uit de gemeente Goes groeit zeer snel. Inmiddels heeft Lindhout zo’n honderd medewerkers in dienst, waarvan er veel oproepkrachten zijn. Voor het Klok’uus is een lidmaatschap een logische stap, zeker nu het steeds meer de zakelijke markt betreedt.

Het bestuur van VNO-NCW Zeeland is erg blij met het Klok’uus als lid. Hiermee zal de regio op 1 januari starten met minimaal 250 leden. Dat is de hoogste stand sinds 2012, net voor de crisis. Inmiddels heeft het bestuur het voornemen om in het najaar van 2020 een ledenbijeenkomst te organiseren in het Klok’uus.

Meer informatie: www.klokuus.com

(Foto: Anne-Marie Lindhout)

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement