Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ontbijtbijeenkomst Breda

12 november 2020 | 08.00 - 10.00 | Digitaal

Op donderdag 12 november organiseert VNO-NCW Breda een digitale ontbijtbijeenkomst. Een goed en ontspannen begin van je dag en hét moment om ondernemers uit de regio te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Voor deze ontbijtsessie nodigen we ook ondernemers uit die nog geen lid zijn van onze vereniging, maar wel graag kennis met ons willen maken.

Wat staat er op het ontbijtmenu?

Na een voorstelronde gaan we onderling speeddaten. Je krijgt de mogelijkheid om tijdens twee rondes twee ondernemers beter te leren kennen.  Tegen die tijd kunnen we misschien ook alvast een tipje van de sluier oplichten over de ondernemersagenda van de regio Breda, waar we op dit moment hard aan werken. Hierna bespreken we samen een actueel thema dat speelt onder de deelnemers.

Ding dong… ontbijt aan huis

Hoe ontspannen en lekker zou het zijn, als je voor deze ontbijtsessie je ontbijtje niet zelf hoeft te maken, maar kunt toevertrouwen aan een vakman? Daarom laten we speciaal voor deze online ontbijtsessie jouw ontbijtje maken én thuis bezorgen!

Zorg dus dat je erbij bent en schrijf je in door een mail te sturen naar Vivian Schoormans (schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl)

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement