Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Aandacht voor belangen Schouwse ondernemers

Hanse Staalbouw was op 23 oktober jl. het toneel voor een meeting tussen de grote bedrijven op Schouwen-Duiveland. VNO-NCW Zeeland organiseerde deze bijeenkomst om te kijken hoe we de belangen van de Schouwse ondernemers nog beter kunnen behartigen. Ruim twintig ondernemers kwamen af op het initiatief van bestuurslid Jochem de Jonge en voorzitter Neldes Hovestad.

Ondernemers op Schouwen-Duiveland ervaren dezelfde problematiek als het gaat om bereikbaarheid en tekorten op de arbeidsmarkt. Om de slagkracht van VNO-NCW Zeeland in deze regio te versterken trokken De Jonge en Hovestad de stoute schoenen aan om de verbinding te zoeken met bedrijven die nog niet aangesloten zijn bij onze vereniging.

‘Schouwen-Duiveland is een belangrijk eiland voor onze ondernemingsvereniging. Er zijn flink wat mooie bedrijven gevestigd waarmee we deze slagkracht kunnen vergroten, zoals Omoda, Zeelandia, Saman en Hanse Staalbouw. En dat is van groot belang als het gaat om onderwerpen als de Midden-Zeeland Route en de vele openstaande vacatures. Dan is het heel belangrijk om als bedrijfsleven gezamenlijk op te trekken’, aldus Hovestad.

De aanwezige directeuren werden aan het einde van de meeting uitgenodigd om een keer aan te sluiten bij een van de bijeenkomsten van VNO-NCW Zeeland.

(Foto: Jean-Paul van der Weele (Weekra) en Jochem de Jonge (Hanse Staalbouw)

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement