Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

‘Ondernemers kunnen elkaar ondersteunen door regionaal hun in- en aankopen te doen’

‘Er komen heel wat uitdagingen op ons allemaal af, in deze vervelende coronatijd. Ik vind het belangrijk dat de leden van VNO-NCW Brabant Zeeland elkaar juist nu weten te vinden.’ Aan het woord is Joyce Witte, bestuurslid bij VNO-NCW Zeeland. Zij pleit voor solidariteit en welgemeende belangstelling tussen de leden.

Joyce Witte, bestuurslid VNO-NCW Zeeland 

‘Mijn naam is Joyce Witte, mijn leeftijd is 43 jaar en ik woon samen met mijn partner Ferry in mijn geboortedorp Axel. Ik ben dan ook een rasechte Zeeuwse. In mijn vrije tijd maak ik graag een lange boswandeling met mijn hond. Dit is letterlijk en figuurlijk mijn ‘uitlaatklep’. Het werkt ontspannend, geeft energie en laadt mijn batterij weer op. Ik ben directielid bij Witte-Boussen. Naast Witte Boussen Assurantiën B.V., een onafhankelijk assurantiekantoor met focus op zowel bedrijfsmatige als particuliere klanten, is ons bedrijf ook actief in onroerend goed, makelaardij, beheer, verhuur, VvE-beheer/-administratie en projectontwikkeling. Op professioneel vlak mag ik mezelf omschrijven als gepassioneerd en gedreven, waarbij het klantbelang voor mij altijd op nummer één staat. Mijn werkdag beëindig ik met voldoening als ik weet dat ik mijn klant de beste verzekeringsoplossing heb kunnen bieden. Verder houd ik ervan om mensen met elkaar te verbinden, kennis te delen en successen samen te vieren.

Laagdrempelig contact

Toen ik in 2003 startte bij Witte-Boussen, was de organisatie al lid van het ondernemersnetwerk BZW, sinds 2017 VNO-NCW Brabant Zeeland. Via mijn lidmaatschap van Jong Management, nam ik vervolgens zitting in het bestuur van BZW. Inmiddels ben ik vice-voorzitter van het bestuur van VNO-NCW Zeeland. Bij Witte-Boussen hebben we altijd de toegevoegde waarde ingezien van het lidmaatschap: een sterk regionaal ondernemersnetwerk, waarbinnen de leden op een prettige en laagdrempelige manier met elkaar in contact kunnen komen. Het opent deuren lokaal, regionaal en landelijk, zowel zakelijk als op politiek niveau. En daar doet iedereen z’n voordeel mee.

Luisterend oor

Als sterk ondernemersnetwerk dienen we er te staan voor onze leden in Zeeland. Juist nu een aantal van hen het financieel heel zwaar hebben in deze moeilijke tijd. Ze kunnen een luisterend oor of een hart onder de riem goed gebruiken. Als ondernemers binnen de regio kunnen we elkaar (onder)steunen en versterken door regionaal onze in- en aankopen te doen. Alle beetjes helpen en ik ben er van overtuigd dat dit erg gewaardeerd wordt.

Tips

Ondanks het feit dat er momenteel nog maar weinig fysieke afspraken plaatsvinden, gaat het zakendoen toch gewoon door. Mijn advies: houd contact met je (potentiële) relaties, zodat ze weten dat je er voor ze bent. Mijn wens voor jullie allemaal: blijf gezond en houd jullie taai. Hopelijk snel tot ziens in een coronavrije wereld waarin we elkaar de hand weer kunnen schudden.’

Meer te weten komen over Joyce de Witte en haar bedrijf? Klik hier.

In onze reeks Bestuurders in de spotlight laten we je graag kennismaken met de bestuurders van VNO-NCW Brabant Zeeland door de regio’s heen. Dit zijn stuk voor stuk gedreven ondernemers die naast hun bedrijf ook voor het algemene ondernemersbelang opkomen via hun actieve rol binnen onze vereniging.

Ben je nieuwsgierig naar wat onze vereniging voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Wil je graag een keer vrijblijvend deelnemen aan een (online) bijeenkomst? Neem dan rechtstreeks contact op Chantal de Jonge, jonge@vnocnwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement