Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

‘In het informele contact vinden we de verbinding en ontstaan de betere ideeën’

“Ik geloof in het belang van een sterk (ondernemers-)netwerk. Een heldere communicatie waar en hoe VNO-NCW Brabant Zeeland haar bijdrage levert, draagt eraan bij dat we elkaar weten te vinden. Zo kunnen we elkaar en onze regio nog meer versterken.” Aan het woord is Pim Schelleman, bestuurslid bij VNO-NCW Zeeland.

Pim Schelleman, bestuurslid VNO-NCW Zeeland

Mijn naam is Pim Schelleman, 40 jaar jong en geboren en getogen in het wonderschone Axel. Na een kort uitstapje voor mijn studie zijn mijn vrouw Boënna en ik hier weer gaan wonen. Inmiddels zijn ook zoon Owen (13 jaar) en dochter Analeigh (11 jaar) onderdeel van ons gezin. Voor mij was teruggaan naar mijn roots vanzelfsprekend; Zeeland is voor mij gewoon de mooiste provincie van Nederland om te wonen en te werken!

Ik krijg energie van de kansen die de energietransitie ons biedt

Ik werk als Adjunct Directeur bij de Zeeuwse Verwarmings Unie B.V. We zijn een op Zeeland georiënteerd installatiebedrijf dat maatwerk levert en op innovatieve wijze klimaat en sanitaire installaties ontwerpt en installeert. Natuurlijk zorgen we ook voor betrouwbare service en onderhoud. Met de kansen die de energietransitie ons biedt, zitten we in een dynamische sector die zich volop ontwikkelt. Daar krijg ik energie van.

Ik geloof in het belang van een sterk (ondernemers-)netwerk. De keuze om vanuit Z.V.U. zelf invulling te geven aan het lidmaatschap van VNO-NCW Brabant Zeeland was daarom snel gemaakt. Via mijn lidmaatschap van Jong Management raakte ik betrokken bij het regiobestuur als auditor en ‘linking pin’ tussen de beide verenigingen. In mijn huidige rol als bestuurslid wil ik graag mijn bedrage leveren aan de praktische toepasbaarheid van de diverse beleidsvisies. Daarnaast heeft de energietransitie uiteraard mijn bovengemiddelde interesse.

Nog meer bedrijven aan onze mooie vereniging binden

Ik kan mij goed vinden in de weg die VNO-NCW Brabant Zeeland heeft ingeslagen. Er is focus op de vraagstukken die voor onze leden belangrijk zijn. Het 10-puntenplan voor de aankomende gemeenteraadverkiezingen is hier een mooi voorbeeld van. Dit mag van mij verder uitgebouwd worden omdat het daadkracht en resultaat oplevert. Een heldere communicatie waar en hoe VNO-NCW Brabant Zeeland zijn bedrage levert, draagt er juist aan bij dat we elkaar weten te vinden. Zo kunnen we elkaar en onze regio versterken.

Naast de lobby en belangenvertegenwoordiging zie ik het als een uitdaging om in 2022 een nog bredere vertegenwoordiging van het Zeeuwse bedrijfsleven aan onze mooie vereniging te binden. Ook hoop ik dat corona ons in het komende jaar minder gaat beperken bij het organiseren van netwerkbijeenkomsten. In het informele contact na afloop, vinden we juist vaak de verbinding en ontstaan de betere ideeën.”

Meer te weten komen over Pim Schelleman en zijn bedrijf? Klik hier

Over bestuurders in de spotlight

In onze reeks Bestuurders in de spotlight laten we je graag kennismaken met de bestuurders van VNO-NCW Brabant Zeeland door de regio’s heen. Stuk voor stuk gedreven ondernemers die naast hun bedrijf ook voor het algemene ondernemersbelang opkomen via hun actieve rol binnen onze vereniging.

 

Ben je nieuwsgierig naar wat onze vereniging voor jóu en jouw bedrijf kan betekenen? Wil je graag een keer vrijblijvend deelnemen aan een (online) bijeenkomst? Neem dan rechtstreeks contact op Chantal de Jonge, jonge@vnocnwbrabantzeeland.nl.

Bestuurders in de spotlight

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement