Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Kennismaking met college van gedeputeerde staten in Zeeland

Voorzitter Neldes Hovestad bracht op 5 november jl. een bezoek aan het nieuwe provinciebestuur. Samen met de voorzitter van PORTIZ en de directeur van North Sea Port besprak hij in Abdij van Middelburg de wensen van het bedrijfsleven.

Bedrijven in de regio investeerden flink de laatste jaren, maar ook de provincie besteedde extra geld aan infrastructuur. Nu is het zaak dat de overheid en het bedrijfsleven doorpakken. Neldes Hovestad (voorzitter VNO-NCW Zeeland), Frans Kempenaars (voorzitter PORTIZ) en Jan Lagasse (directeur North Sea Port) waren te gast bij het nieuwe college van Gedeputeerde Staten om hiervoor te pleiten. ‘Sterker uitdragen wat Zeeland wil en minder overleg voeren met elkaar’, aldus Neldes. Onderwerp van gesprek waren de belangrijkste uitdagingen waar de regio momenteel voor staat:de krapte op de arbeidsmarkt, de klimaatambities en de bereikbaarheid.

Vlnr: Jo-Annes Bat, Neldes Hovestad, Anita Pijpelink, Cees Pille, Dick Van Der Velde, Harry van der Maas, Frans Kempenaars, Ab Smit, Hans Polman en Jan Lagasse


Lees ook:
Neldes Hovestad: Dit heeft VNO-NCW Zeeland bereikt in 2019 >
Zeeland moet zich beter verkopen >
Bedrijfsleven roept politiek op Zeeuwse kansen te verzilveren >
Kansen in Zeeland met trots verzilveren

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement