Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Mooie samenwerkingen | Daarom ben ik lid

Tom Coehorst, EyeTi: ‘Ik heb wel even goed nagedacht voordat ik lid werd van VNO-NCW Brabant Zeeland. Verschillende vragen passeerden de revue: ‘Heb ik er wel de tijd voor?’, ‘Past dit wel bij mij en bij mijn bedrijf in deze fase?’ en ‘Vertegenwoordigt VNO-NCW Brabant Zeeland ook wel mijn bedrijf en branche?’. Achteraf gezien volledig onterechte aannames overigens. Uiteindelijk ben ik lid geworden omdat ik graag én kennis op wilde doen én andere ondernemers wilde leren kennen. Die mogelijkheid heb je bij VNO-NCW Brabant Zeeland.

Nieuwe inzichten

Sinds ik lid ben heb ik veel interessante mensen ontmoet en nieuwe inzichten opgedaan tijdens de inhoudelijke evenementen en bedrijfsbezoeken. Neem bijvoorbeeld de boardroomsessies. Hier kun je eenvoudig in een korte tijd veel kennis opdoen over een onderwerp. Tijdens een bijeenkomst kwam ik in gesprek met een mede-ondernemer. Aan het einde van het gesprek vertelde hij dat hij het idee had zijn bedrijf te gaan verkopen. Recent hebben we de overname-overeenkomst getekend! Er ontstaan dus ook mooie samenwerkingen.

Studieclub

De deelname aan een Studieclub van VNO-NCW Brabant Zeeland heeft voor mij nog wel de meeste waarde. Op maandelijkse basis komen we met een klein clubje ondernemers samen om te luisteren naar een interessante spreker en wisselen we kennis uit. Er is altijd wel iemand die iets al een keer eerder heeft meegemaakt. Binnen de groep zijn er ook nog veel een-op-een meetings. Tijdens zo’n meeting kijken we of we elkaar ergens mee kunnen helpen of samen kunnen werken, wat vaak weer tot onderlinge business leidt. En het is natuurlijk gewoon erg gezellig om met dit clubje mensen dingen te ondernemen.

Daarnaast heb ik door het lidmaatschap ook een ingang voor de behartiging van onze bedrijfsbelangen. Denk daarbij aan de bereikbaarheid, zoals de verbreding van de A58, en minder regeldruk.

Kortom: iedere ondernemer zou direct lid moeten worden van VNO-NCW Brabant Zeeland én van een studieclub!’

 

Tom Coehorst is eigenaar van Eyti BV in Tilburg en sinds 2017 lid van onze vereniging. Eyeti is een Nederlandse onderneming waaronder meerdere werkmaatschappijen vallen die zich doelgroepgericht profileren binnen de IT-branche. 

Videos

Lidmaatschap Studieclub

Ook voor Eric van Schagen is lid worden van een studieclub een van de beste keuzes die hij heeft gemaakt binnen VNO-NCW Brabant Zeeland

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement