Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Laagdrempelig in contact komen met andere bedrijven | Daarom ben ik lid

Ad Wirken, Safety Expert bij RWE: ‘De bijeenkomsten van het platform Risicorelevante Bedrijven Brabant zijn dynamisch met een afwisselend programma. Wat ik leuk vind, is de rondgang bij een collega-bedrijf. Tijdens deze rondleiding ontstaan gesprekken over veiligheid, vergunningverlening en andere relevante onderwerpen.

Stakeholdermanagement

Voor RWE is stakeholdermanagement heel belangrijk. Voordat we een vergunningstraject starten staan wij al in nauw contact met betrokken instanties, bedrijven en personen om elkaar te raadplegen en ruggespraak te houden in de voorbereiding.

Laagdrempelig

Deelname aan deze VeiligheidsTop is voor RWE dan ook een vanzelfsprekendheid. Openheid en transparantie zijn voor onze organisatie wezenlijk, en dat bereik je alleen als je elkaar ontmoet en in gesprek gaat met elkaar. Dat is precies wat er gebeurt tijdens zo’n middag; je komt op een laagdrempelige manier met andere bedrijven in contact en je kunt ook van elkaar leren.

Over het platform Risicorelevante Bedrijven Brabant
Deze community biedt een platform voor kennisdeling en regionale belangenbehartiging op de thema’s veiligheid, gezondheid en milieu. Elk risicorelevant bedrijf kent soortgelijke wetten en regelgeving en heeft wel eens te maken met incidenten. Het platform richt zich dan ook op  het delen van ervaringen, inzichten en plannen tijdens de VeiligheidsTop. Zowel de Omgevingsdienst als de Veiligheidsregio zijn aanwezig bij deze bijeenkomsten.

Meer informatie >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement