Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Studieclubs

De studieclubs van VNO-NCW Brabant Zeeland

Heb jij als ondernemer een bepaalde vraag, uitdaging of interesse op een bepaald gebied en lijkt het je waardevol dit in een klein gezelschap met gelijkgestemden te bespreken? Dat kan in een van onze ruim dertig studieclubs. De leden van een studieclub komen op gelijkwaardige basis regelmatig samen. Soms worden ze begeleid door een gespreksleider of krijgen ze een interessante presentatie.

Ondernemers komen bij elkaar om te sparren, ideeën uit te wisselen en te discussiëren over uiteenlopende onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan werkgeverskwesties, brede maatschappelijke ontwikkelingen maar ook persoonlijke uitdagingen. Het zijn kleinschalige en informele bijeenkomsten in vertrouwelijke en informele sfeer, meestal ‘s avonds bij een ondernemer op kantoor of thuis.

Tom Coehorst, eigenaar Eyeti: “Op maandelijkse basis komen we met een klein clubje ondernemers samen om te luisteren naar een interessante spreker en wisselen we kennis uit. Er is altijd wel iemand die iets al een keer eerder heeft meegemaakt. Binnen de groep zijn er ook nog veel een-op-een meetings. Tijdens zo’n meeting kijken we of we elkaar ergens mee kunnen helpen of samen kunnen werken. En het is natuurlijk gewoon erg gezellig om met dit clubje mensen dingen te ondernemen!”

Natasja Leijser, operations business unit manager Eco Steam and Heating Solutions: “Sinds 2014 ben ik lid van een studieclub van VNO-NCW Brabant Zeeland. Ik had meerdere redenen om me bij een studieclub aan te sluiten. Enerzijds bestaat binnen onze groep altijd de mogelijkheid om te sparren over zaken die je (zakelijk) bezighouden. Anderzijds geven de verschillende achtergronden van de studieclubleden, sprekers én onderwerpen die aan bod komen je nieuwe inzichten of zaken om over na te denken.”

Meer informatie of deelnemen?

Wil jij deelnemen aan een algemene studieclub of juist een studieclub met een specifiek onderwerp? Er is altijd wel een studieclub die bij jou past en bij jou in de buurt is. En anders richten we er samen met jou een op! Stuur een mail naar studieclub@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Videos

De beste keuze

Eric van Schagen, voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland: "Lid worden van een studieclub is een van de beste keuzes die ik heb gemaakt binnen VNO-NCW Brabant Zeeland"

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement