Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Hier veeg ik mijn agenda voor schoon | Daarom ben ik lid

Marcel van Houtum, Health & Safety Manager bij Danone: ‘Het ontmoeten van verschillende veiligheidskundigen en andere professionals uit het vak van veiligheid tijdens de bijeenkomsten van de VeiligheidsTop vind ik erg leuk en waardevol. Het versterkt de band en ook de wens om meer samen te gaan werken. Daarnaast kun je in een open discussie verder met elkaar in gesprek gaan over bepaalde onderwerpen. Zo’n dag helpt ook te begrijpen hoe andere bedrijven omgaan met veiligheid en waar hun uitdagingen liggen. Eventuele learnings kan je meenemen naar je eigen locatie, maar je kan deze ook delen tijdens deze VeiligheidsTop.

Kijkje in de keuken

Het bedrijfsbezoek als onderdeel van deze dag is een waardevolle aanvulling. Door een kijkje te nemen in de keuken van een andere organisatie krijg je meer inzicht in de uitdagingen die ze hebben en hoe zij er mee omgaan. Het zorgt ervoor dat het niet alleen een theoretische dag is, maar laat ook zien hoe het bedrijf bezig is met veiligheid naast hun interessante bedrijfsprocessen. Ook de workshops vond ik van meerwaarde.

Van elkaar leren

Waarom ik mijn agenda schoonveeg voor de VeiligheidsTop? Omdat het een goed moment is om van elkaar te leren en in gesprek te gaan over elkaars uitdagingen, om het interessante bedrijfsbezoek en omdat het goed is voor je netwerk. Het contact in een ander soort setting beïnvloedt de samenwerking positief.’

Over het platform Risicorelevante Bedrijven Brabant
Deze community biedt een platform voor kennisdeling en regionale belangenbehartiging op de thema’s veiligheid, gezondheid en milieu. Elk risicorelevant bedrijf kent soortgelijke wetten en regelgeving en heeft wel eens te maken met incidenten. Het platform richt zich dan ook op  het delen van ervaringen, inzichten en plannen tijdens de VeiligheidsTop. Zowel de Omgevingsdienst als de Veiligheidsregio zijn aanwezig bij deze bijeenkomsten.

Meer informatie >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement