Een investering waar je veel voor terugkrijgt

Angelina den Otter, Filias: ‘Ik was lid van een plaatselijke ondernemersclub, maar dat bracht me niet waar ik als ondernemer naar op zoek was. Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten maar ik wil tegelijkertijd ook nieuwe kennis opdoen, geïnspireerd raken en uitgedaagd worden. Dáar krijg ik energie van. Een relatie adviseerde mij daarom aan te sluiten bij het netwerk van VNO-NCW Brabant Zeeland.

Onderwerpen die ons als ondernemer allemaal raken

Je kunt als ondernemer kiezen uit een uitgebreid inhoudelijk en actueel programma. Mijn eerste bijeenkomst was meteen een heel interessante: vrouwelijke leiders in een mannenwereld. We gingen met een aantal vrouwelijke ondernemers op bezoek bij kolonel Elanor Boekholt-O’Sullivan op Vliegbasis Eindhoven waar we een ontmoeting hadden met Aukje Kuypers, Zakenvrouw van het jaar 2018. Daar gingen we met Aukje in gesprek over onderwerpen die ons als ondernemer allemaal raken. 

Hoger niveau

Je bent als ondernemer bij VNO-NCW Brabant Zeeland vooral bezig met wat je voor elkaar kunt betekenen, waar je elkaar kunt versterken en elkaar kunt helpen met uitdagingen en vraagstukken. Het binnenhalen van nieuwe business is mooi meegenomen maar dat is absoluut niet de insteek.  Ik ben nu ruim een jaar lid en ik vind écht dat VNO-NCW Brabant Zeeland zich op een hoger niveau onderscheid van andere netwerkclubjes. De toegevoegde waarde is zo groot dat ik er bewust tijd voor vrij maak, ondanks dat mijn tijd als ondernemer schaars is. Een investering waar je veel voor terugkrijgt.’


Angelina den Otter is oprichter en eigenaar van Filias BV in Geldrop. Filias adviseert, bemiddelt en regelt alle activiteiten rond werving en selectie en detachering van technisch professionals. Angelina is sinds 30 juni 2017 lid van VNO-NCW Brabant Zeeland.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement