Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

We hebben elkaar keihard nodig | Daarom ben ik lid

Eric van der Horst, Managing Director bij AXEL Christiernsson International: ‘Dit soort bijeenkomsten zijn top! Voor de VeiligheidsTop van het platform Risicorelevante Bedrijven Brabant ruim ik echt mijn agenda leeg. Als technisch productieman is het kijken in andermans keuken het mooiste wat er is.

Verbinding

Ook de interactie tijdens de workshops sprak me heel erg aan. Er kwamen interessante discussies op gang. Verder is het goed voor de verbinding tussen de Omgevingsdiensten, de Veiligheidsregio’s en het bedrijfsleven. Als je wil samenwerken moet je niet tegenover elkaar staan, we hebben elkaar keihard nodig. Voor productiebedrijven, en zeker voor risicorelevante bedrijven, is veiligheid een must.

Zelfs aan bitterballen is gedacht

Echt alle ingrediënten zijn vandaag aanwezig om te leren van elkaar en inspiratie op te doen. Zelfs aan bier en bitterballen is gedacht, we blijven Brabanders toch ;-). Bij de volgende VeiligheidsTop sluit ik zeker weer aan!’

Over het platform Risicorelevante Bedrijven Brabant
Deze community biedt een platform voor kennisdeling en regionale belangenbehartiging op de thema’s veiligheid, gezondheid en milieu. Elk risicorelevant bedrijf kent soortgelijke wetten en regelgeving en heeft wel eens te maken met incidenten. Het platform richt zich dan ook op  het delen van ervaringen, inzichten en plannen tijdens de VeiligheidsTop. Zowel de Omgevingsdienst als de Veiligheidsregio zijn aanwezig bij deze bijeenkomsten.

Meer informatie >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement