Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Sparringpartner voor mijn uitdagingen | Daarom ben ik lid

Jack Zagers, Otentic Logistics: “Uitdagingen zijn continue aan verandering onderhevig. De steeds verder verstikkende en veranderende regelgeving is een probleem en drukt steeds zwaarder op het ondernemerschap. Dankzij mijn lidmaatschap bij VNO-NCW Brabant Zeeland kom ik niet alleen in contact met gelijkgestemde ondernemers, maar heb ik ook een platform voor het delen van ervaringen en het leren van elkaar.

(foto: links Jack Zagers, rechts Chris Doodewaard, managing director)

Maatschappelijke vraagstukken

De waarde van het lidmaatschap zit hem wat mij betreft niet alleen in het bredere perspectief dat je krijgt op ondernemen, maar ook in de betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken en de mogelijkheid om bij te dragen aan een maatschappij met bredere welvaart.

Ook heb ik via de vereniging waardevolle contacten opgebouwd met andere ondernemers, denk ik mee in de toekomstige ontwikkelingen van mijn regio, ben ik ambassadeur van de agenda voor het beroepsonderwijs, lid van de Masterclass Veiligheid, heb ik een zetel in SER Brabant voor mkb-bedrijven en ben ik lid van het bestuur van de LCB (Logistics Community Brabant).

Ook wij dragen hierin ons steentje bij; door innovatief werkgeverschap, onze betrokkenheid bij onderwijs en overheid en het faciliteren van een leven lang leren voor onze medewerkers.

Verbindende rol in de regio

De regio West-Brabant kenmerkt zich door een hoge organisatiegraad en betrokkenheid van een groot aantal (middelgrote) MKB-(familie)bedrijven en is ideaal gelegen tussen Rotterdam, Antwerpen en het Ruhrgebied. VNO-NCW Brabant Zeeland vervult een verbindende rol in de ontwikkeling van deze regio, zoals de totstandkoming van de Regionale Ontwikkelings Agenda. De vereniging brengt alle betrokken spelers effectief en efficiënt bij elkaar.

Om het ondernemingsklimaat in de regio nu en in de toekomst te waarborgen moeten we nadrukkelijker leiderschap tonen in de discussies die hiervoor nodig zijn. Dus wat minder strategisch en meer tactisch en concreet.

Praat eens met een lid

Tegen ondernemers en werkgevers die nog geen lid zijn van onze vereniging zou ik willen zeggen, praat eens met een lid en luister naar wat je bij VNO-NCW Brabant Zeeland kunt halen. Binnen de vereniging vind je altijd wel sparringpartners voor jouw uitdagingen!”

 

Jack Zagers is directeur en voormalig eigenaar van Otentic Logistics in Oosterhout en sinds 2008 lid van onze vereniging. Otentic Logistics en Otentic Customs organiseren de fysieke en administratieve goederenstroom van haar klanten. Handelshuizen en producenten in Europa importeren grondstoffen en gebruiksartikelen via de havens van Rotterdam en Antwerpen. Otentic verzorgt deze zendingen vanuit de havens via hun magazijnen tot aanlevering bij de gebruiker, waarbij de verpakking en andere klant specifieke wensen uitgevoerd kunnen worden.

Wil jij ook deel uitmaken van dit inspirerende netwerk?

Sluit je dan aan bij VNO-NCW Brabant Zeeland en ontdek de voordelen van een actieve club die ondernemers ondersteunt en verbindt.  Meer informatie over het lidmaatschap >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement