Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Belangenbehartiging voor het bedrijfsleven | Daarom ben ik lid

Marloes Kepser, Kepser BV: “Ik ben algemeen directeur van Kepser BV in Cuijk en stuur met een team het bedrijf dagelijks aan. Voornamelijk houd ik me bezig met de langere termijn en de commerciële kant van het bedrijf, maar ik ben ook nog operationeel betrokken bij een aantal processen zoals werkvoorbereiding en lassen onder keur.

Topvrouwen

Ik ben lid geworden van VNO-NCW Brabant Zeeland voor de interessante bijeenkomsten en de Community Topvrouwen. Deze groep bestaat inmiddels uit honderd vrouwelijke CEO’s, DGA’s en bestuurders uit verschillende sectoren. Een vaste groep topvrouwen komt een aantal keer per jaar samen bij een topvrouw in haar organisatie. Ook organiseren we bezoeken aan politiek Den Haag met exclusieve ontmoetingen. Door de bijeenkomsten, communities, werkgroepen en rondetafelgesprekken van de vereniging leer je andere ondernemers kennen, kun je kennis met elkaar delen, van elkaar leren en zo een waardevol netwerk opbouwen.

Goed te zien wat we voor de regio kunnen bereiken bij de landelijke politiek

Tijdens mijn lidmaatschap van Jong Management kwam ik in aanraking met VNO-NCW Brabant Zeeland. Later zat ik namens Jong Management in het bestuur van VNO-NCW in de regio Oost. Ik heb deze periode als zeer waardevol ervaren. Tijdens bestuursvergaderingen worden actuele onderwerpen besproken die van belang zijn voor de regio. Het is goed om te zien wat we kunnen bereiken bij de landelijke politiek. Het leren van elkaar en van andere regio’s is interessant. Het belang daarvan werd tijdens deze bestuursvergaderingen duidelijk.

In Cuijk is het mooi wonen, werken en leven. Er zijn mogelijkheden genoeg om vrij te wonen en werken op fietsafstand van een mooi bedrijf. Het is centraal gelegen en door de goede infrastructuur goed bereikbaar vanuit Nederland en Duitsland. Met Kepser zijn wij actief betrokken bij de bedrijventerreinenvereniging en de Industriële kring en zijn we natuurlijk ook werkgever van lokale mensen.

Belangrijk dat bedrijven zich aansluiten 

Het is belangrijk om onze regio op de agenda te houden van de landelijke agenda. We lopen anders de kans om vergeten te worden doordat Brainport, en met name ASML, alle aandacht naar zich toetrekt. Ook is onze regio gebaat bij mooie bedrijven waar mensen willen werken en daardoor ook willen (blijven) wonen in de regio. Een goed vestigingsklimaat is daarom cruciaal.

Tegen ondernemers en werkgevers die overwegen om lid te worden van onze vereniging zou ik willen zeggen dat het dus écht belangrijk is dat ze zich aansluiten en zo een bijdrage leveren aan de lobby richting de overheid. Daarnaast kan je als lid ook zelf je stem te horen in plaats van passief je mening te geven over hoe de zaken lopen.”

 

Familiebedrijf Kepser is al sinds 1958 toeleverancier in de metaalsector. Wij leveren van losse componenten tot compleet geassembleerde machines gemaakt uit staal, rvs of aluminium.  

Wil jij ook deel uitmaken van dit inspirerende netwerk?

Sluit je dan aan bij VNO-NCW Brabant Zeeland en ontdek de voordelen van een actieve club die ondernemers ondersteunt en verbindt.  Meer informatie over het lidmaatschap >>

Testimonials

Archief RSS feed

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement