Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Maak gebruik van de kracht van het netwerk | Daarom ben ik lid

Saskia van de Schoot, Alius: ” Te druk, te veel netwerken, te veel evenementen en bijeenkomsten en een vraagteken bij de toegevoegde waarde van dit (lobby) netwerk. Het zouden zomaar redenen kunnen zijn om geen lid te worden van VNO-NCW Brabant Zeeland. Maar ik wilde juist meer begrijpen welke uitdagingen andere ondernemers zien, op eigen (energie)gerelateerde en andere terreinen. En daarvoor ben je enkel bij onze vereniging  op de juiste plek. Het is de unieke combinatie van het netwerk, de interessante bijeenkomsten en dat je ook zelf inhoudelijke input kunt leveren voor de lobby en belangenbehartiging.

De kracht van het netwerk

Binnen de vereniging kunnen we elkaar helpen, versterken of ondersteunen. Het is de kracht van het netwerk waar je gebruikt van moet maken. De problemen die wij ervaren in de branche, zoals bijvoorbeeld netcongestie, worden zeker opgepakt in de lobby vanuit de vereniging. Er worden diverse netwerkbijeenkomsten georganiseerd waar je andere leden ontmoet en van gedachten kan wisselen, leren van en met elkaar. Periodiek worden reacties op lobbyacties teruggekoppeld aan de leden, via de nieuwbrief en de ledenapp maar ook bij activiteiten die veelvuldig worden georganiseerd.

Vind elkaar

Ik kan andere ondernemers en werkgevers zeker aanraden lid te worden van onze vereniging. VNO-NCW Brabant Zeeland is een waardevol en invloedrijk netwerk. Ontdek waar jij toegevoegde waarde uit kunt halen, naast natuurlijk de lobby naar de lokale, regionale en landelijke politiek. Bezoek zeker de bijeenkomsten en vind elkaar. Vooral aan vrouwelijke en jongere ondernemers, directeuren en bestuurders zou ik deze oproep willen doen. Maak gebruik van elkaars kennis en inzet. Je weet pas wat je hebt aan het lidmaatschap als je als je aansluit!

Alius streeft naar energieneutraliteit, een betere wereld creëren voor ons en onze kinderen. Dat doen we in twee bedrijven: AliusEnergy is een adviserende kwaliteitsgroothandel voor installateurs, die duurzame energie- en warmte installaties voor woningen en bedrijfspanden aanbiedt, met oplossingen van zonnepaneel tot laadpaal en van warmtepomp tot opslag. Via AliusClimate bieden we totaaloplossingen gericht op gezondheid, duurzaamheid en comfort aan de industrie, van Quickscan, naar adviestraject, naar ontwerp en realisatie.

We zien verduurzamingsvraagstukken steeds complexer worden. Door actuele uitdagingen zoals netcongestie en systeemverzwaringen of het uitbreiden van het vermogen voor elektrificatie van het wagenpark. Hierdoor willen we de installateur meer en meer ontzorgen en ondersteunen. Dat doen we door middel van kennis via trainingen, in advies door het ontwerp- en uitwerken van totaaloplossingen (engineering), en in service voor, tijdens (via bijvoorbeeld Installatiebegeleidingen, service helpdesk) en na de installatie (RMA-afhandeling, actieve systeemmonitoring). 

Wij geloven dat de grens tussen E en W steeds meer vervaagt en dat we moeten werken aan totaaloplossingen en samenwerkingen om de volledige woning of bedrijfspand te verduurzamen. Als CEO mag ik de organisatie begeleiden in deze gave brede rolontwikkeling, nationaal als internationaal in een markt die steeds volwassener wordt.

Wil jij ook deel uitmaken van dit inspirerende netwerk?

Sluit je dan aan bij VNO-NCW Brabant Zeeland en ontdek de voordelen van een actieve club die ondernemers ondersteunt en verbindt!

Daarom word je lid >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement