Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Virtual Reality brengt werksfeer tot leven | Raaak Personeel

Raaak Personeel zet sinds kort Virtual Reality in bij de werving van personeel. Tijdens de LENTEPRIKKEL, hét jaarlijks evenement van VNO-NCW Brabant Zeeland, konden ondernemers dit zelf beleven. Het doel van VR? Mensen hun nieuwe werkplek laten ervaren met al hun zintuigen. 

Efficiënt

Natuurlijk, je kunt een werkzoekende een video van het bedrijf laten zien of een vacaturetekst voorschotelen. Maar met een VR-bril komt de werkplek pas écht tot leven: je ziet mensen aan het werk, hoort de machines hun werk doen en proeft de werksfeer. Zeker als een sollicitant twijfelt tussen meerdere bedrijven is Virtual Reality efficiënter en sneller dan een rondleiding want je kunt meerdere werkplekken in korte tijd meemaken op één plek. Ondernemers die aanwezig waren op het jaarcongres voelden ook het verschil. Werkgevers waren enthousiast, iedereen wilde zelf ervaren wat een VR-bril met je doet.

Unieke ervaring

Logisch, VR is niet dé oplossing voor alle personeelstekorten. Maar het is zeker een toegevoegde waarde bij de werving van personeel. Het geeft kandidaten een 360-graden kijkje in de keuken van hun toekomstige werkgever. Filmen van een VR-ervaring kost in de praktijk wat meer tijd dan het schieten van een reguliere bedrijfsvideo. Je hebt een speciale camera nodig en een ervaren filmer die een aantal uur opnames maakt. Maar dan heb je ook wat: een unieke ervaring waarbij jouw bedrijf voor toekomstige werknemers tot leven komt!

Wil je meer weten over personeel werven door middel van Virtual Reality? Neem dan contact op met Suzan Blaakenburg, operationeel directeur Raaak Personeel, via T. (06) 16 43 87 33.


Voor de inhoud en organisatie van onze Academy bijeenkomsten, masterclasses  en communities voor ondernemers en bij de uitvoering van bepaalde dossiers werken we samen met vaste partners. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de kennis, ervaring en faciliteiten van deze bedrijven.

Meer informatie over onze partners >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement