Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

‘Als iemand mij een paar jaar geleden had verteld dat ik timmervrouw zou worden, had ik heel hard gelachen’ | Raaak Personeel

Nikoletta (Nicki) Homoki vluchtte maart 2022 met haar gezin vanuit Oekraïne naar Waalwijk. Haar oude vertrouwde leven liet ze achter om een beter bestaan op te kunnen bouwen in Nederland. Een veilig bestaan. Na twee maanden vond ze het tijd om te gaan solliciteren en stapte met haar man de Raaak vestiging in Waalwijk binnen voor de mogelijkheden.

Het begon met een simpele klus

Samen met Raaak Talent – die een Nederlandse taalcursus voor beiden regelde – lukte het al snel om twee leuke banen te vinden. Nicki ging aan de slag als allround medewerker bij Holland Houtwerk waar ze heeft het erg naar haar zin heeft. “Eerst dacht ik: wat kan een vrouw in een houtbedrijf doen? Maar ik vind het superleuk. Iedereen is heel aardig en behulpzaam. Ik werk nu samen met een Poolse vrouw en ik kan gerust zeggen dat ze een vriendin geworden is. Nicki begon met een simpele klus, de lijm van kozijnen afschrapen. Haar teamleider zag al snel dat ze veel meer kon. Nu monteert ze het deurbeslag op de deuren. Dat gaat haar goed af: “Ik ben een specialist geworden.”

Doen wat ik het allerleukste vindt

In Oekraïne lag haar specialisme en passie ergens anders. Daar zette ze wimpers en verzorgde ze de wenkbrauwen voor menig Oekraïense vrouw. Raaak gelooft dat het benutten van talent meer werkgeluk geeft en daarmee een duurzame loopbaan. Daarom start Nicki via Raaak Talent met de wimper- en wenkbrauwopleiding. “In de ochtend wil ik – als mijn kinderen op school zijn – bij Holland Houtwerk blijven werken en in de avonduren wil ik doen wat ik het allerleukste vind: wimpers en wenkbrauwen van vrouwen mooier maken. Mijn droom? Ooit mijn eigen wenkbrauwsalon openen.”

Raaak Groeit Mee en Raaak Talent

We zijn blij dat we Nicki kunnen helpen. Want aan haar wil om te werken ontbreekt het niet. Het is vaak de taal die men niet machtig is of het ontbreekt aan de juiste scholing, waardoor het lastig wordt om werk te vinden. Raaak Groeit Mee – onderdeel van Raaak Talent –  zorgt ervoor dat vluchtelingen een kans krijgen om een passende baan te vinden. Om een bestaan op te bouwen. En dat doen wij door extra aandacht, scholing en een loopbaanbegeleiding.

Wil je meer weten over ons werk bij Raaak Talent en Raak Groeit Mee. Neem dan contact op met Suzan Blaakenburg, operationeel directeur Raaak Personeel, via T. (06) 16 43 87 33.


Voor de inhoud en organisatie van onze Academy bijeenkomsten, masterclasses  en communities voor ondernemers en bij de uitvoering van bepaalde dossiers werken we samen met vaste partners. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de kennis, ervaring en faciliteiten van deze bedrijven.

Meer informatie over onze partners >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement