Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

‘In ons magazijn werken zes verschillende nationaliteiten. En dat gaat erg goed.’ | Raaak Personeel

In het distributiecentrum van it’sme werken dagelijks zes verschillende nationaliteiten samen en dat gaat volgens logistiek manager René Naburgh erg goed. Zoals Anthony. Hij is pas 21, maar heeft al in heel wat landen gewoond en gewerkt en heeft nu zijn plekje gevonden bij its’sme in Raamsdonksveer.

“Mits de werkzaamheden repeterend zijn en goed uitgelegd worden, is het geen probleem om een team samen te stellen van verschillende nationaliteiten. We verwachten wel enige basiskennis van de Engelse taal, zodat ze kunnen antwoorden op de vragen die gesteld worden. Ik ben heel blij met Anthony. Hij een fijne medewerker die werk ziet liggen en hij beschikt over een gezonde dosis werklust”, vertelt René.

Anthony groeide samen met drie broers op in Nigeria, maar omdat de (baan)kansen voor hem in dit land klein waren, vertrok hij naar Oekraïne. De oorlog bracht hem via Hongarije naar Nederland, waar hij een gelukkig bestaan probeert op te bouwen. Na zijn sollicitatie bij Raaak Personeel in Oosterhout zorgde Raaak Talent dat hij nu met veel plezier als magazijnmedewerker bij it’sme werkt. Anthony: “Ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik heb leuke collega’s en ervaar geen stress. Na zo’n onzekere periode is dat erg fijn.”

Anthony is blij met de kans die hij bij it’sme kreeg: “Vroeger hadden we het niet breed, maar nu kan ik een deel van mijn salaris naar mijn familie sturen én opzij zetten voor een studie. Welke dat is? Dat weet ik nog niet, alles moet eerst in een rustiger vaarwater komen.”

Raaak Talent helpt om (droom)banen werkelijkheid te laten worden. Hoe? Door ambities in kaart te brengen, het geven van loopbaanadvies en het aanbieden van opleidingen, taalcursussen en bbl-trajecten.  Suzan Blaakenburg, operationeel directeur van Raaak Personeel, denkt graag met bedrijven mee. Neem telefonisch contact met haar op  via 06 – 16 43 87 33 of  stuur een mail naar sblaakenburg@raaakpersoneel.nl.

 


Voor de inhoud en organisatie van onze Academy bijeenkomsten, masterclasses  en communities voor ondernemers en bij de uitvoering van bepaalde dossiers werken we samen met vaste partners. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de kennis, ervaring en faciliteiten van deze bedrijven.

Meer informatie over onze partners >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement