Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Raaak Personeel nieuwe strategisch partner VNO-NCW Brabant Zeeland

Raaak Personeel is de nieuwe strategisch partner van VNO-NCW Brabant Zeeland. Sinds 1 januari werkten de partijen al samen, maar het partnership werd op woensdag 4 mei officieel bekrachtigd met het ondertekenen van het partnership. Met elkaar geven zij de komende drie jaar binnen de expertise van Raaak Personeel oplossingen bieden voor arbeidsmarktvraagstukken invulling aan themabijeenkomsten en bieden zij online content aan.

De activiteiten vinden plaats binnen de Academy, het label waaronder VNO-NCW Brabant Zeeland inhoudelijk sterke en boeiende (netwerk)bijeenkomsten aanbiedt. Met het partnerships geeft VNO-NCW Brabant Zeeland verder invulling aan de doelstelling om ondernemers te versterken en ondernemerskracht te bundelen.

Suzan Blaakenburg, Directeur Beleid & Organisatie: ‘Mede door het partnership tussen VNO-NCW Brabant Zeeland en Raaak Personeel kunnen wij nog meer waarde toevoegen op de regionale arbeidsmarkt en de verbinding maken met ondernemers en de arbeidsmarktvraagstukken’

Mensgerichte uitzendorganisatie

Talent is voor Raaak Personeel het uitgangspunt bij personeelsbemiddeling, iemands achtergrond (cv) is bijzaak. Zij geven ieder mens 100% aandacht. Een kijkje met een VR-bril bij meerdere bedrijven? Iemand omscholen tot een beroep dat toekomst biedt? Raaak Personeel doet het, omdat het leidt tot duurzaam succes.

Eric van Schagen, voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland is enthousiast over de nieuwe partner: ‘De expertise van Raaak Personeel is een hele mooie aanvulling op de kennis en kunde van onszelf en de andere strategische partners en daarmee ook erg waardevol voor onze leden. Mooi dat we elkaar op deze wijze kunnen versterken.’

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement