Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Opleiden als oplossing voor personeelstekorten | Raaak Personeel

Opleiden is een belangrijk onderdeel om personeel te werven en te behouden. Bij Raaak Personeel beseffen we dit al enige jaren. Voor onze eigen medewerkers hebben we de Raaak Academy. Iedereen die start krijgt diverse trainingen en cursussen, zo weten we dat alle medewerkers na drie maanden een goede basis hebben. Maar ook hierna blijven we onze collega’s voortdurend prikkelen met relevante trainingen en cursussen. Dat is goed voor het werkgeluk en draagt bij aan een lerende organisatie.  

Waar een wil is, is een weg

Ook bij (mkb-)bedrijven in Zeeland, Brabant, Utrecht en Zuid-Holland focussen we ons op opleiden. Bijvoorbeeld om het tekort aan vakmensen in de techniek aan te pakken. Een bakker die de metaal in wil? Een gediplomeerde statushouder met 100% motivatie, maar nog onvoldoende kennis van de Nederlandse taal? Waar een wil is, is een weg. Wij denken in oplossingen. En wij merken dat onze opdrachtgevers dikwijls wel willen opleiden, maar niet weten hoe ze het moeten regelen. Bij Raaak Talent helpen we niet alleen kandidaten met een vakopleiding op cursus op maat, maar ondersteunen we bedrijven ook in de uitvoering.  

(foto: team Raaak Talent)

Maatwerk, aandacht en kennis

Senior Talentmanager Bas van der Boom ziet dat met een beetje aandacht er mooie successen ontstaan. Hij vertelt: “Jaren terug begonnen we al met opleiden in Zuidwest-Brabant. De schaarste bij metaalbedrijven was groot, zij waren bereid te investeren in personeel. Samen met partners hebben we toen tientallen mensen geworven voor omscholing. Het toverwoord? Eigenlijk zijn het drie woorden. Het draait om maatwerk, aandacht en kennis. De juiste opleiding helpt het personeelstekort echt oplossen. Er is zoveel onbenut arbeidspotentieel. We kennen de subsidieregelingen, weten welke opleiders goed zijn en hebben een breed netwerk van partners. Het bedrijf heeft één aanspreekpunt: de talentmanager van Raaak Talent. Zo maken we opleiden en omscholen makkelijk voor werkgevers die hiervoor open staan”  

Meer weten over opleiden om nieuwe medewerkers te vinden of behouden? Neem dan contact op met Bas van der Boom, Talentmanager Raaak Talent: telefoon 06 – 48 52 72 38.


Voor de inhoud en organisatie van onze Academy bijeenkomsten, masterclasses  en communities voor ondernemers en bij de uitvoering van bepaalde dossiers werken we samen met vaste partners. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de kennis, ervaring en faciliteiten van deze bedrijven.

Meer informatie over onze partners >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement