Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Alleen gevlucht… | Raaak Personeel

Uliana Vdovichenko vluchtte april 2022 alleen vanuit Oekraïne naar Nederland. Haar familie en vrienden moest ze achterlaten. Eenmaal in Nederland wilde ze zo snel mogelijk aan de slag. Ze stapte onze Raaak-vestiging in Oosterhout binnen, besprak de mogelijkheden en dankzij de goede samenwerking met Raaak Talent ging haar wens snel in vervulling.

In Oekraïne studeerde ze criminologische psychologie, nu fietst ze elke dag van Oosterhout naar Raamsdonksveer voor haar nieuwe functie als magazijnmedewerker bij itsme en is haar leven 180 graden veranderd.

Uliana heeft het erg naar haar zin bij itsme . Ze controleert binnengekomen orders op correctheid en dat bevalt haar heel goed:

“Ik heb hele fijne collega’s die mij echt willen helpen, ondanks de taalbarrière kost het ze geen enkele moeite om mij dingen uit te leggen.”

Logistiek Manager René Naburgh is ook te spreken over haar:

“Uliana is hulpvaardig en werkt hard. Het team is ook heel blij met haar.”

Voorlopig blijft Uliana hier in Nederland en wil ze graag een Engelse cursus gaan doen om zich beter verstaanbaar te maken én om haar studie eventueel in Nederland af te maken.

“Deze baan betekent veel voor mij. Ik spaar om naar de universiteit te gaan en om mijn ouders te helpen. De toekomst? Ik zie mezelf wel terugkeren naar Oekraïne, maar ik zal Nederland en de Nederlandse mensen nooit vergeten.”

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement