Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Bij AddSecure creëerden ze een werkplek voor Max | Raaak Personeel

Als Marcel van der Weiden potentie in iemand ziet, dan verdient die persoon een kans. Max bijvoorbeeld. Hij solliciteerde drie maanden geleden via Raaak Talent bij AddSecure – terwijl er geen vacature openstond. Hij had net zijn mbo-ICT afgerond en was erop gebrand om in die branche aan de slag te gaan. Marcel (van AddSecure) zag zijn gedrevenheid, maar zag ook zijn uitdaging.

Structuur en een rustige werkplek zijn voor Max belangrijk om zijn vak goed uit te oefenen, vertelde hij. Is dit eenmaal gecreëerd? Dan blinkt hij uit in zijn vak. Daarom wist Marcel dat hij hem moest aannemen, want belemmeringen om extra structuur aan te brengen zag hij niet, wel de voordelen.

“Het is een kwestie van de zaken anders benaderen, want extra structuur hadden we net nodig binnen onze organisatie. Doordat collega’s nu meer rekening met elkaar houden, versterkt dat het teamverband. Waar de één goed in is, is iemand anders minder in en vice versa, er is altijd wel iemand die kan compenseren voor de ander en dán functioneer je als een goed team.”

Foto: Marcel van der Weiden, AddSecure

Focus op wat iemand wél kan

Marcel adviseert bedrijven om niet te veel te focussen op wat iemand niet kan, maar op wat ze wel kunnen en daar het beste uit te halen. Dat kost soms iets meer tijd, maar het zorgt uiteindelijk wel voor een goed eindresultaat.

(Foto rechts: Marcel van der Weiden, AddSecure)

“Zoek niet naar het schaap met de 5 poten, want die zijn er niet. Geef mensen een kans, dan komt het er vanzelf uit. Bij Max zag ik de wil om iets te leren en de wil om iets te doen: dat zat er allemaal al in en dat werpt nu zijn vruchten af. Het resultaat? Hij komt iedere dag met een glimlach binnen en ligt goed binnen de organisatie. Max is een goede jongen die zijn werk uitstekend doet. Ik ben heel blij dat we voor hem een plek hebben gevonden.”

Bij Raaak Talent houden we ons op dagelijkse basis bezig met werkplekken op maat. Dit betekent dat we werkplekken creëren waar beide partijen hun voordeel uit kunnen halen: doordat de kandidaat zich comfortabel voelt op zijn of haar werkplek, heeft het bedrijf een gemotiveerde medewerker die het beste uit zijn of haar werk kan halen.

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Suzan Blaakenburg, operationeel directeur Raaak Personeel, via  sblaakenburg@raaakpersoneel.nl of 06 – 16 43 87 33.


Voor de inhoud en organisatie van onze Academy bijeenkomsten, masterclasses  en communities voor ondernemers en bij de uitvoering van bepaalde dossiers werken we samen met vaste partners. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de kennis, ervaring en faciliteiten van deze bedrijven.

Meer informatie over onze partners >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement