Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Van chef-kok naar timmerman? Voor Panos is dat geen enkel probleem | Raaak Personeel

Panagiotis Kalaitzidis (Panos) werkte vierentwintig jaar als chef-kok toen hij merkte dat hij geen werkplezier meer had. Hij besloot om te solliciteren en kwam in aanraking met Robin Visser van Raaak Talent. Robin ging direct voor hem aan de slag. De derde sollicitatie was raak: een baan als timmerman bij Holland Houtwerk.  

Natuurlijk, Panos moest eerst het vak leren, hij had tenslotte geen ervaring in deze branche. Maar hij pakte dit snel op: ‘Hij staat bij onze belangrijkste – en zeker niet de makkelijkste – machine. Petje af. Heel bijzonder hoe snel hij alles onder de knie heeft’, zegt technisch directeur Erik Sins.

Panos mist de horeca niet en ziet zichzelf de komende jaren wel werken bij Holland Houtwerk. ‘Ik denk nooit: wat doe ik over twee jaar? Ik neem de dagen zoals ze komen. Dit past nu goed bij mij. Als ik dit nog tien jaar moet doen, ben ik daar content mee. Goed is goed’, aldus Panos. En dat komt goed uit, want bij Holland Houtwerk willen ze hem niet meer kwijt. Erik Sins: ‘Ik hoop dat hij tot zijn pensioen blijft.’

Duurzame loopbaan

Bij Raaak Personeel geloven wij in duurzaamheid. Als iemand iets doet wat hij of zij leuk vindt, is de kans dat iemand zijn baan opzegt veel kleiner. Het werkgeluk neemt toe en daardoor ook de productiviteit. Daarom willen wij altijd eerst weten wat iemand drijft: wat ambieert deze persoon, wat is zijn of haar  passie? Deze informatie is voor ons waardevoller dan een cv, omdat een arbeidsverleden niet altijd overeenkomt met hetgeen iemand écht wil.

Raaak Talent helpt om droombanen werkelijkheid te laten worden. Hoe? Door ambities in kaart te brengen, het geven van loopbaanadvies en het aanbieden van opleidingen, taalcursussen en bbl-trajecten. Wil je weten wat Raaak Talent voor jouw bedrijf kan betekenen? Suzan Blaakenburg, operationeel directeur van Raaak Personeel, denkt graag met je mee. Telefonisch is zij bereikbaar op telefoonnummer: 06 – 16 43 87 33 of via e-mail: sblaakenburg@raaakpersoneel.nl.

 


Voor de inhoud en organisatie van onze Academy bijeenkomsten, masterclasses  en communities voor ondernemers en bij de uitvoering van bepaalde dossiers werken we samen met vaste partners. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de kennis, ervaring en faciliteiten van deze bedrijven.

Meer informatie over onze partners >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement