Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik: Kennissessie Employer Branding

Ruim 80 leden uit Brabant en Zeeland namen deze week deel aan de kennissessie Employer Branding. We lieten twee deskundigen aan het woord, expert Saskia Lambrechts van Randstad en ervaringsdeskundige Bart Knaapen van KnaapenGroep.

Saskia gaf een toelichting op wat Employer Branding inhoudt en wat het belang ervan is. Er bestaat geen twijfel over het feit dat de arbeidsmarkt overspannen is. Hoe zorg je binnen deze overspannen markt dat je je medewerkers aan je bindt en het juiste talent binnen haalt? Naast ‘salaris’ staat ‘een prettige werksfeer’ op nummer 1 als het gaat om het kiezen van een nieuwe werkgever. Dat en nog veel meer inzichten, liet Saskia ons zien. Hier vind je haar presentatie. Wil je nog meer weten over het onderzoek van Randstad naar Employer Branding, kijk dan eens op deze website.

Een fantastische vertaling van hoe je mensen aan je bedrijf kunt binden en nieuwe mensen kunt werven liet Bart ons zien. In zijn presentatie zie je een aantal ludieke acties die zij de afgelopen jaren op touw gezet hebben. Kun je er niet genoeg van krijgen, neem dan ook eens een kijkje op hun website.

Heb je nog vragen die je wilt stellen over dit onderwerp? Of heb je zelf een goed voorbeeld wat je wilt delen? Laat het ons weten via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement