Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Energieke aftrap agenda 2021: Terugblik inspiratiesessie met start-ups 

We trapten het jaar 2021 op 19 januari af met onze jongste leden. In een digitale, interactieve sessie deelden Bas, Bram en Yuri vanuit hun eigen startup nieuwe perspectieven en prikkelden ze onze leden. Een sessie waar de energie vanaf spatte en leden elkaar weer even via de digitale weg konden ontmoeten.

Bas Schleijpen , medeoprichter van Dutch Coding Company, nam ons mee in de trend van digitalisering. De kansen voor vernieuwing liggen voor het oprapen, maar hoe doe je dat dan? Daarover ging Bas met verschillende leden in gesprek. De visie van Dutch Coding Company: goede digitale producten bedenk je niet vanachter je bureau, maar beginnen vanuit een probleem bij de eindgebruiker. Zorg dat je goed zicht hebt op wat er speelt bij je gebruikers en speel daar op in. De techniek is er en is breed beschikbaar als bouwblokken. Zorg voor een goed probleem dat je wilt oplossen.

Yuri Steinbuch is medeoprichter van Avular, een bedrijf wat autonome robots ontwikkeld. Zo ontwikkelde Avular de zelfrijdende robot. Deze robot meet voor Signifiy de lichtsterkte van lampen op bijvoorbeeld sportvelden. Ook ontwikkelden ze een drone die in de orchideeënkas ziektes bij de planten kan signaleren. Yuri inspireerde onze leden voor de inzet van robots in hun eigen organisatie.

Bram Joosten, medeoprichter van The Disruptors, voert organisatieveranderingen op het gebied van HR mee uit. HR bestaat niet meer uit de jaarlijkse functioneringsgesprekken en de standaard sollicitatiegesprekken. Het is veel meer dan dat. Bijvoorbeeld de inzet van gamification in een sollicatieproces. Bram gaf tips in de breakoutsessie om dit meer toe te passen in je eigen organisatie.

Met genoeg nieuwe ideeën en inspiratie voor de eigen organisatie konden de deelnemers weer aan het werk.

Benieuwd naar de presentaties van deze start-ups? Klik hier >>

Aanhaken bij een van onze ledenbijeenkomsten? Bekijk ons jaarplan dat onlangs bij onze leden op de deurmat viel of hou onze online evenementenkalender in de gaten.  

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement