Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Bereikbaarheidstafel

Bereikbaarheidstafel

Om de infrastructurele uitdagingen in de regio in kaart te brengen voor onze lobby richtten we onder leiding van bestuurslid Pepijn van Buren (DAF) de bereikbaarheidstafel op. Deze bereikbaarheidstafel bestaat uit ondernemers uit de logistiek (Van den Broek Logistics, Jan de Rijk en Edco), bedrijven met veel verkeersbewegingen (Van Gansenwinkel, Vescom) en bedrijven met een oplossing in de mobiliteit (NXP en Sweco). Op de agenda van de Bereikbaarheidstafel staat onder andere het invoeren van rekeningrijden, de verbreding van de A67 en de ontsluiting van kleine kernen.

10-puntenplan

10-puntenplan

Een van de resultaten van deze bereikbaarheidstafel is de ontwikkeling van de bereikbaarheidsvisie samengevat in een tienpuntenplan. Op 11 oktober 2018 overhandigden we het 10-puntenplan aan wethouders Kuijken en List van gemeente Eindhoven.

10-punten plan 'Eindhoven de bereikbaarste!'

Meer informatie of vragen over de Bereikbaarheidstafel? Neem dan even contact op met Marjolein van den Berkmortel, regiomanager VNO-NCW Eindhoven, via E. berkmortel@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement