Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

VNO-NCW Brabant Zeeland ondertekent manifest voor snelle aanpak N279

Op vrijdag 1 maart heeft VNO-NCW Brabant Zeeland officieel het manifest voor de realisatie van een robuuste N279 ondertekend. De gebeurtenis vond plaats in het provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch. Het manifest dringt aan op versnelde actie voor de verbreding van de cruciale weg tussen Veghel en Asten. Nadruk ligt op samenwerking en dialoog tussen betrokken partijen, met als doel zo spoedig mogelijk een nieuw plan te ontwikkelen dat vóór 2030 gerealiseerd moet worden.

Een snelle totstandkoming van een nieuw plan draagt bij aan verbeterde bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid in de regio rondom de N279. Het is van vitaal belang dat na de afwijzing van het oorspronkelijke plan door de Raad van State in 2021 er geen langdurige stilstand ontstaat in dit belangrijke dossier. De ondertekening van het manifest markeert dan ook een belangrijke stap in de richting van een oplossing voor de problemen binnen het N279-dossier Veghel-Asten.

VNO-NCW Brabant Zeeland benadrukt het belang van betrokkenheid van ondernemers bij de ontwikkeling van het nieuwe plan en roept op tot samenwerking tussen gemeenten, die over hun eigen grenzen heen moeten kijken. Paul Teeuwen, belangenbehartiger bij de werkgeversorganisatie: “We doen een dringende oproep aan andere belanghebbenden en politieke partijen om zich aan te sluiten bij dit initiatief en het manifest te ondertekenen. Een gezamenlijke inspanning is echt noodzakelijk om de regionale bereikbaarheid duurzaam te verbeteren.”

Het volledige manifest kan je hier lezen én ondertekenen >>

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Paul Teeuwen via teeuwen@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement