Zoeken
Zoek

Home

 
Home
Actueel
Agenda
Belangenbehartiging
Over ons
Lid worden
Ledennet
Verdergaan naar hoofdinhoud

“”
wccCitaatVerborgen
Belangenbehartiging
woensdag 26 juli 2017
VNO-NCW Brabant Zeeland vertegenwoordigt ondernemers op drie belangrijke thema’s: arbeidsmarkt en onderwijs, infrastructuur en ruimte en milieu en duurzaamheid.
wccCitaatVerborgen
Kennisdelen en ontmoeting
woensdag 26 juli 2017
VNO-NCW Brabant Zeeland laat ondernemers groeien door ze met elkaar in contact te brengen en stimuleert kennisdeling met de Academy.
 
Home>

Nieuws
BZW wordt VNO-NCW Brabant Zeelandwoensdag 8 november 2017

BZW wordt VNO-NCW Brabant Zeeland. De ondernemersvereniging presenteerde de nieuwe naam en het nieuwe logo op 8 november in het Evoluon in Eindhoven. Een naamsverandering waarachter een enorme transitie schuil gaat.

Nieuws
Struik daagt bestuurders Brabant en Zeeland uit in te haken op het regeerakkoorddonderdag 12 oktober 2017
In navolging van moederorganisatie VNO-NCW is BZW-voorzitter Peter Struik positief over het op 10 oktober gepresenteerde regeerakkoord. Hij sluit zich aan bij de uitspraak dat het akkoord niet alleen een goede basis legt onder het regeringsbeleid, maar ook in staat moet zijn om tal van ontwikkelingen te versnellen.
Nieuws
Reactie Regeerakkoord 2017-2021woensdag 11 oktober 2017
Het nieuwe regeerakkoord legt volgens VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland een goede basis. Wel vraagt het op diverse punten de juiste uitwerking om Nederland daadwerkelijk in versnelling te brengen.
67139385-6ddc-4e1a-8c30-68dc70f23433
Agenda
Klik hier voor alle bijeenkomsten.

Tweets VNO-NCW Brabant Zeeland


 

Home