Zoeken
Zoek

Home

 
Home
Actueel
Agenda
Belangenbehartiging
Over ons
Lid worden
Ledennet
Verdergaan naar hoofdinhoud

“”
wccCitaatVerborgen
Belangenbehartiging
woensdag 26 juli 2017
VNO-NCW Brabant Zeeland vertegenwoordigt ondernemers op drie belangrijke thema’s: arbeidsmarkt en onderwijs, infrastructuur en ruimte en milieu en duurzaamheid.
wccCitaatVerborgen
Kennisdelen en ontmoeting
woensdag 26 juli 2017
VNO-NCW Brabant Zeeland laat ondernemers groeien door ze met elkaar in contact te brengen en stimuleert kennisdeling met de Academy.
 
Home>

Nieuws
Eric van Schagen nieuwe voorzitter VNO-NCW Brabant Zeelanddinsdag 20 maart 2018
Eric van Schagen is de nieuwe voorzitter van ondernemingsorganisatie VNO-NCW Brabant Zeeland. Tijdens de jaarlijkse Lenteprikkel op dinsdag 20 maart neemt Van Schagen symbolisch de vlag over van Peter Struik, die na vier jaar voorzitterschap en bijna 10 jaar bestuurslidmaatschap, stopt
Nieuws
Ondernemersorganisaties gaan vernieuwingen in stalsystemen stimulerenvrijdag 16 maart 2018
De ondernemersorganisaties FME, VNO-NCW Brabant-Zeeland en ZLTO gaan in opdracht van de Provincie Brabant vernieuwing in stalsystemen stimuleren. De nieuwe stalconcepten moeten een integrale oplossing bieden voor de uitdagingen waarvoor de veehouderijsector en andere betrokkenen zich gesteld zien, zoals het verlagen van de emissie van CO2.
Nieuws
Kijk nu onze Verkiezingsvlogs #3, #4 en #5woensdag 14 maart 2018
Weg met die stoplichten op knooppunt Hooipolder, ondernemers helpen met verduurzaming en huisvestiging van arbeidsmigranten. Onze vloggers confronteren politici in de Verkiezingsvlogs met de knelpunten van ondernemers.

865fb931-68da-4672-81c6-ae88b459f4ba
Agenda
Klik hier voor alle bijeenkomsten.

Tweets VNO-NCW Brabant Zeeland


 

Home