Zoeken
Zoek

Home

 
Home
Actueel
Agenda
Belangenbehartiging
Over ons
Lid worden
Ledennet
Verdergaan naar hoofdinhoud

“”
wccCitaatVerborgen
Belangenbehartiging
woensdag 26 juli 2017
VNO-NCW Brabant Zeeland vertegenwoordigt ondernemers op drie belangrijke thema’s: arbeidsmarkt en onderwijs, infrastructuur en ruimte en milieu en duurzaamheid.
wccCitaatVerborgen
Kennisdelen en ontmoeting
woensdag 26 juli 2017
VNO-NCW Brabant Zeeland laat ondernemers groeien door ze met elkaar in contact te brengen en stimuleert kennisdeling met de Academy.
 
Home>

Nieuws
Intentieovereenkomst truckparkeren West-Brabant getekendwoensdag 19 september 2018

Woensdag 19 september hebben werkgevers en overheidsbestuurders uit de regio West-Brabant de overeenkomst ‘Vrachtwagenparkeren doen we samen!’ getekend. De bestuurders van overheden, bedrijfsleven en politie spraken af om op korte termijn meer parkeerplaatsen voor vrachtwagens te realiseren in de regio.

Nieuws
Prinsjesdag 2018: actie nodig om economische groei vast te houdendinsdag 18 september 2018
Het kabinet Rutte presenteert vandaag een mooie Miljoenennota. Terecht, want de economie staat er goed voor en we kunnen optimistisch naar volgend jaar kijken. Toch moeten we onze ogen niet sluiten voor bedreigingen die op ons afkomen en waken voor zelfgenoegzaamheid.
Nieuws
Meer en betere truckparkeerplaatsenwoensdag 5 september 2018

Op woensdag 5 september vond een werkbezoek plaats in Oost-Brabant met als onderwerp: Samen op weg naar meer en betere truckparkeerplaatsen. De deelnemers bezochten onder andere de gemeente Meierijstad, bedrijventerreinen in Helmond en een truckparking in Asten.

a399b190-8dcc-4653-ad7a-8867496ce24e
Agenda
Klik hier voor alle bijeenkomsten.

Tweets VNO-NCW Brabant Zeeland


 

Home