Zoeken
Zoek

Home

 
Home
Actueel
Agenda
Belangenbehartiging
Over ons
Lid worden
Ledennet
Verdergaan naar hoofdinhoud

“”
wccCitaatVerborgen
Belangenbehartiging
woensdag 26 juli 2017
VNO-NCW Brabant Zeeland vertegenwoordigt ondernemers op drie belangrijke thema’s: arbeidsmarkt en onderwijs, infrastructuur en ruimte en milieu en duurzaamheid.
wccCitaatVerborgen
Kennisdelen en ontmoeting
woensdag 26 juli 2017
VNO-NCW Brabant Zeeland laat ondernemers groeien door ze met elkaar in contact te brengen en stimuleert kennisdeling met de Academy.
 
Home>

Nieuws
Nieuws over voortgang van de Banenafspraak: de cijfers van het eerste kwartaal van dit jaar zijn bekend! woensdag 1 augustus 2018

In april 2018 hebben marktwerkgevers in de Brabants-Zeeuwse arbeidsmarktregio’s in totaal 5177 banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gecreëerd. Daarmee dragen zij bij aan de landelijke doelstelling van 43.500 extra banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in 2018. Hieronder de voortgang van marktwerkgevers over de aflopen jaren met betrekking tot de banenafspraak.  

Alle arbeidsmarktregio’s liggen op koers wat betreft de jaarlijkse targets die zijn afgesproken per arbeidsmarktregio. De regio Noordoost-Brabant doet het daarbij uitzonderlijk goed. In de eerste drie maanden van 2018 hebben markt- en overheidswerkgevers samen het target van 1744 extra banen voor geheel 2018 al met 221 banen overtroffen. Ook alle andere arbeidsmarktregio’s in Brabant en de Zeeuwse arbeidsmarktregio liggen op koers om de targets voor 2018 te behalen.  

Vragen over onze rol in arbeidsmarktregio’s en de Banenafspraak? Neem contact op met deelen@vnoncwbrabantzeeland.nl.   

 

Nieuws
Bezuinigen op praktijkleren gaat personeelstekorten zeker niet helpenwoensdag 18 juli 2018
VNO-NCW Brabant Zeeland is faliekant tegen de maatregel van het Ministerie van OCW om 7 miljoen euro te bezuinigen op het beroepsbegeleidende leertraject (BBL).
Nieuws
Lege bureaustoel zoekt met spoed een regiomedewerker/secretaresse M/Vdonderdag 5 juli 2018
Werken voor het sterkste ondernemingsnetwerk in Brabant Zeeland is een echte uitdaging. Samen met de regiomanager zorg jij ervoor dat het onze leden (lees: ondernemers) aan niets ontbreekt.
8eedc8a7-4f81-411a-ab2d-aaef0185c889
Agenda
Klik hier voor alle bijeenkomsten.

Tweets VNO-NCW Brabant Zeeland


 

Home