Zoeken
Zoek

Home

 
Home
Actueel
Agenda
Belangenbehartiging
Over ons
Lid worden
Ledennet
Verdergaan naar hoofdinhoud

“”
wccCitaatVerborgen
Belangenbehartiging
woensdag 26 juli 2017
VNO-NCW Brabant Zeeland vertegenwoordigt ondernemers op drie belangrijke thema’s: arbeidsmarkt en onderwijs, infrastructuur en ruimte en milieu en duurzaamheid.
wccCitaatVerborgen
Kennisdelen en ontmoeting
woensdag 26 juli 2017
VNO-NCW Brabant Zeeland laat ondernemers groeien door ze met elkaar in contact te brengen en stimuleert kennisdeling met de Academy.
 
Home>

Nieuws
Leden willen met Vion sector verduurzamenmaandag 18 juni 2018
Aan de oproep van vleesverwerker Vion om samen de vleessector duurzamer te maken gaven 18 ondernemers (30%) gehoor met concrete voorstellen. Het enthousiasme tijdens de derde matchmaking-bijeenkomst van het VNO-NCW-netwerk Groene Groeiers was groot.

Nieuws
'Er gaan spannende dingen gebeuren in Midden-Brabant’dinsdag 12 juni 2018
‘Wij zijn het enige overregionale orgaan dat alle economische partijen écht bij elkaar kan brengen.’ Dit zegt Jeroen Bergen, de nieuwe voorzitter van VNO-NCW Midden-Brabant. Met zijn vernieuwde bestuur én vernieuwende bestuursstijl bereidt hij ‘spannende dingen’ voor.
Nieuws
Voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland en SIMAC-topman Eric van Schagen: 'Elke dag is een extraatje'maandag 11 juni 2018
En toen kreeg hij een zwaar ongeval, moest alles opnieuw leren. Eric van Schagen weet hoe kwetsbaar het leven is. Hij is ceo van ICT-bedrijf Simac en sinds kort voorzitter van VNO-NCW Brabant Zeeland. 'Ik realiseer me zó goed dat alles tijdelijk is.'
c7269b2d-d497-4bae-85a2-5e060c33990f
Agenda
Klik hier voor alle bijeenkomsten.

Tweets VNO-NCW Brabant Zeeland


 

Home