Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Community Brabantse Familiebedrijven | Jos en Natasja Leijser | Eco Steam & Heating Solutions

3 oktober 2024 | 14.30 - 17.00 | VNO-NCW Brabant Zeeland | Tilburg

Natasja Leijser en haar vader Jos verkochten in mei 2021 het meerderheidsbelang van hun familiebedrijf Eco Steam & Heating aan Atlas Copco, een wereldwijd gevestigde industriële onderneming die bedrijven oplossingen biedt op het gebied van perslucht, stikstof, stroom en vacuüm. Tijdens deze bijeenkomst van onze Community Brabantse Familiebedrijven gaan we dieper in op de overweging om het familiebedrijf te verkopen en wat voor consequenties dat met zich meebrengt voor de werkzaamheden, cultuur en familieband.

Jos richtte het ketelonderhoudsbedrijf in 1983 op in Tilburg. In de tientallen jaren die daarop volgden, groeide het bedrijf onder zijn leiding steeds meer uit naar een verhuurbedrijf en een bedrijf voor verkoop van nieuwe ketels, met een aansprekend klantenbestand. Natasja kwam in 2007 in het bedrijf werken. De mogelijkheid voor haar om in het familiebedrijf te kunnen werken en het beleid en de voortgang van het bedrijf (mede) te bepalen, was een unieke kans.

Datum: donderdag 3 oktober 2024
Tijdstip: 14.30 – 17.00 uur met aansluitend een drankje
Locatie: VNO-NCW Brabant Zeeland, Reitseplein 1 (Koningszaal) in Tilburg

Programma

14.30 u Inloop
15.00 u Start programma
17.00 u Afsluiting met een drankje

Aanmelden

Leden van onze vereniging  melden zich snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) geen lid? Neem dan even contact op met het secretariaat via middenbrabant@vnoncwbrabantzeeland.nl.  Meld je nu aan via de app. Voor meer informatie over en de criteria voor deelname aan de Community Brabantse Familiebedrijven klik hier.

Kosteloos afmelden? Laat het ons op tijd weten

Deelname is kosteloos. Als je je inschrijft voor deze bijeenkomst, spannen wij ons in voor jouw deelname en gaan we er van uit dat je komt. Ben je verhinderd? Dan horen we dit graag. Je kunt je tot vrijdag 27 september kosteloos afmelden via middenbrabant@vnoncwbrabantzeeland.nl. Meld je je later af of ben je zonder afmelding niet aanwezig dan brengen wij 35 euro (excl. btw)  in rekening.

Vragen of meer informatie?

Neem dan even contact op met Carola Versteijnen via middenbrabant@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement