Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Community Topvrouwen op bezoek bij topvrouw Mascha van den Heuvel | Kuijpers

23 mei 2024 | 15.45 - 18.00 | Kuijpers | Zaltbommel

Op donderdag 23 mei gaan we met de Community Topvrouwen op bezoek bij Mascha van den Heuvel, topvrouw bij Kuijpers. Mascha is gepassioneerd over duurzaamheid en de opgaven waar we voor staan in Nederland en werkt vanuit die gedrevenheid binnen Kuijpers aan de strategie richting 2030. Ze gelooft in doen, aanpakken, ergens beginnen en vooral niet afwachten.

Datum: donderdag 23 mei 2024
Tijdstip: 15.45 – 18.00 uur
Locatie: Kuijpers, Van Voordenpark 5a in Zaltbommel

Onbevooroordeeld dompelde Mascha zich meer dan 20 jaar geleden onder in de wereld van duurzame technieken, hielp ze met het opzetten van een duurzaamheidscentrum en zag ze steeds beter de potentie van duurzaam bouwen. De baan veranderde in een intrinsieke drijfveer om zelf bij te dragen aan een gezond leefklimaat voor deze én volgende generaties. En het is diezelfde drijfveer waardoor Mascha en haar Kuijpers-collega’s zichzelf iedere dag weer afvragen hoe het nóg duurzamer, gezonder en slimmer kan.

Mascha omschrijft zichzelf als een creatieve generalist met passie voor duurzaamheid en innovatie. “Ik geniet van de samenwerking met mijn team om nieuwe initiatieven en slimme oplossingen te creëren.”

Tijdens deze bijeenkomst vertelt ze over haar loopbaan, haar uitdagingen en de momenten die haar gevormd hebben tot de persoon die ze nu is.

Meer informatie Community Topvrouwen >>

Meer informatie of aanmelden?

Neem dan contact op met Ien van de Rijdt via community@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement