Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Succesvol webinar Blik op de Toekomst

Voor het project Blik op de Toekomst organiseerde VNO-NCW Brabant Zeeland samen met het OndernemersAkkoord en het Werkgeversservicepunt (WSP) Midden-Brabant op 23 april een succesvol webinar. Vanuit de studio in Station 88 werd het hele dienstverleningspakket van WSP Midden-Brabant toegelicht aan de deelnemende werkgevers uit de regio. Rob van Maanen van het Ondernemersakkoord en Hans Bax, projectleider Blik op de Toekomst VNO-NCW Brabant-Zeeland gaven een korte toelichting.

Hans Bax voerde als projectleider Blik op de Toekomst gesprekken met ondernemers in Midden-Brabant. Hieruit bleek dat vaak nog onbekend is wat WSP Midden-Brabant voor ondernemers kan betekenen en welke organisaties ze vertegenwoordigen. Er werd daarom volop aandacht besteed aan de dienstverlening en werden er succesverhalen gedeeld. Onderwerpen ‘WSP Midden-Brabant als verlengstuk van de HR-afdeling’, de Harrie-training, het Leerwerkloket en de dienstverlening van het Regionaal Mobiliteitsteam Midden-Brabant kwamen daarbij aan bod.

Commersiaal denken

Werkgevers uit de regio kunnen direct aan de slag met sociaal ondernemen en kunnen hiervoor contact opnemen met één van de adviseurs van WSP Midden-Brabant. En zoals ondernemer Kenneth van Swieten het benoemde: ‘Sociaal ondernemen leer je door te doen! En als we samen commersiaal gaan denken, komen zoveel mogelijk mensen aan het werk.’

Klik hier als meer wil weten over ons project Blik op de Toekomst of over WSP Midden-Brabant

Meer informatie en contact

Heb je vragen over Blik op de Toekomst of over bestaande regelingen in jouw regio?
Neem meteen contact op met de projectleider in jouw regio:

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement