Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Voorzitter VNO-NCW, Ingrid Thijssen, brengt werkbezoek aan arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant

Op onze uitnodiging bracht Ingrid Thijssen op vrijdag 31 mei een werkbezoek aan Den Bosch. Ze deed onder andere kennis op over de ontwikkeling van een Regionaal Werkcentrum: de plek waar alle werkgevers en werk(zoek)enden terecht kunnen met vragen over de arbeidsmarkt.

Demissionair minister van Gennip gaf april dit jaar alle arbeidsmarktregio’s in Nederland de opdracht om een Regionaal Werkcentrum te ontwikkelen. In Noordoost-Brabant is zo’n Regionaal Werkcentrum al ander halfjaar operationeel, en deze regio loopt daarmee dus nationaal voorop. Voor ons aanleiding om Ingrid mee te nemen in de belangrijkste kansen en uitdagingen die we in de praktijk al hebben ervaren.

Wat hebben regio’s nodig van het Rijk om succesvol werkgevers en werk(zoek)enden te helpen via een Regionaal Werkcentrum? Daarbij ging het over vragen op het gebied van scholing, loopbaantrajecten en personeel. Ingrid werd ontvangen door Bart Zegers, bestuurslid namens VNO-NCW Brabant Zeeland in het Regionaal Werkbedrijf, samen met wethouder Marianne van der Sloot als voorzitter van het gremium namens centrumgemeente ’s-Hertogenbosch.

Lees hier meer over het Regionaal Werkcentrum >>

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Anne Deelen, belangenbehartiger arbeidsmarkt en onderwijs, via deelen@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement