Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Help 100% van je personeel waar ook ter wereld met het verbeteren van hun welzijn | Aon

Welk aspect binnen uw organisatie maakt het grootste verschil? De meeste werkgevers zijn ervan overtuigd dat hun werknemers hun belangrijkste “kapitaal” zijn. Tegelijkertijd leven we in een turbulente tijd waarin personeelstekorten en hoge werkdruk aan de orde van de dag zijn. Daarom zijn initiatieven voor het mentale welzijn en de betrokkenheid van werknemers van cruciaal belang voor uw bedrijfsresultaten en zouden een belangrijk onderdeel moeten zijn van de bedrijfsstrategie van elke organisatie. U wilt uw mensen immers gezond aan boord houden!

Aon en Telus Health

Wij herkennen dit als Aon en willen graag bijdragen aan deze initiatieven en het (mentale) welzijn van uw mensen. We zien dat steeds meer werkgevers in Nederland ontdekken hoe Welzijnsprogramma’s helpen om medewerkers gezond en betrokken bij de organisatie te houden. Wij hebben daarom de wereldwijde markt van aanbieders van welzijnsdiensten onderzocht en Telus Health als beste aanbieder geselecteerd om u het beste op dit gebied te kunnen bieden.

Wat houdt het welzijnsprogramma in?

Telus Health biedt een wereldwijd, meertalig programma in combinatie mét een lokale benadering en een lokaal netwerk aan counselors. Ook wordt het welzijnsprogramma meetbaar. U krijgt inzicht in relevante data en ROI (return on investment). Dit concept is zeer succesvol gebleken. Door de samenwerking tussen Aon en Telus Health kunnen wij een heel compleet pakket bieden tegen een zeer scherpe prijs.

Klik hier voor meer informatie.

Vragen?

Neem dan contact op met Michel Teunisse, Senior Manager Business Development, via michel.teunisse@aon.nl


Voor de inhoud en organisatie van onze Academy bijeenkomsten, masterclasses  en communities voor ondernemers en bij de uitvoering van bepaalde dossiers werken we samen met vaste partners. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de kennis, ervaring en faciliteiten van deze bedrijven.

Meer informatie over onze partners >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement